incredibil!-muresean-prins-baut-la-volan-de-doua-ori-in-aceeasi-zi!

INCREDIBIL! Mureșean prins băut la volan de două ori în aceeași zi!

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Brâncovenești au reţinut pentru 24 de ore, la data de 7 iulie, un bărbat cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul rutier. Potrivit... Citeste mai mult »
muresean-prins-la-volan-cu-alcoolemie-de-1,3-la-mie!

Mureșean prins la volan cu alcoolemie de 1,3 la mie!

Poliţişti din cadrul Poliției stațiunii Sovata au oprit în trafic joi, 2 iulie, în jurul orei 19.35, pe strada Principală din localitate, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 41... Citeste mai mult »
soferinta-de-66-de-ani,-prinsa-conducand-fara-permis!

Șoferință de 66 de ani, prinsă conducând fără permis!

Poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 12 Luduș au oprit în trafic joi, 2 iulie, în jurul orei 10.30, pe raza comunei Cuci, un autoturism condus de o femeie în... Citeste mai mult »
barbat-de-27-de-ani-prins-baut-la-volan

Bărbat de 27 de ani prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Poliției orașului Ungheni și Secției de Poliție Rurală nr. 4 Ungheni au oprit în trafic joi, 21 mai, în jurul orei 23.00, pe DC 124, pe raza localității Vidrasău,... Citeste mai mult »
conducea-un-moped-neinmatriculat

Conducea un moped neînmatriculat

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu au oprit în trafic miercuri, 20 mai, pe raza comunei Pogăceaua, un moped condus de un bărbat în vârstă de 46 de... Citeste mai mult »
inca-un-sofer-muresean-prins-baut-la-volan

Încă un șofer mureșean prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Poliției municipiului Sighișoara au oprit în trafic miercuri, 20 mai, în jurul orei 17.00, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani,... Citeste mai mult »
reghinean-prins-baut-la-volan

Reghinean prins băut la volan

Poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Breaza au oprit în trafic luni, 18 mai, în jurul orei 16.25, pe DN 16, pe raza comunei Breaza, un autoturism condus de... Citeste mai mult »
mures:-barbat-prins-conducand-fara-permis-de-conducere

Mureș: Bărbat prins conducând fără permis de conducere

Poliţiştii mureșeni au depistat în trafic duminică, 17 mai, în jurulș orei 14.00, pe raza localităţii Săbed, un bărbat care conducea un autoturism, deşi nu deţine permis de conducere. ”Poliţiştii continuă cercetările... Citeste mai mult »
mures:-sofer-prins-la-volan-cu-alcoolemie-de-1,2-la-mie!

Mureș: Șofer prins la volan cu alcoolemie de 1,2 la mie!

Poliţiştii mureșeni au depistat în trafic vineri, 15 mai, în jurul orei 22.20, pe DN13 E60, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani. Acesta a fost testat... Citeste mai mult »
inca-un-muresean-prins-baut-la-volan-si-fara-permis-de-conducere!

Încă un mureșean prins băut la volan și fără permis de conducere!

Echipaje de poliţie din cadrul Politiei Oraşului Ungheni şi Secţiei nr.4 Ungheni au depistat duminică, 10 mai, în jurul orei 21.10, pe drumul comunal DC124, un autoturism condus de către un bărbat... Citeste mai mult »