sofalvi-szabolcs:-invataturile-unui-primar-de-3-stele

Sófalvi Szabolcs: Învățăturile unui primar de 3 stele

Edilul comunei Sângeorgiu de Mureș, Sófalvi Szabolcs a prezentat, într-un interviu pe care ni l-a acordat, mai multe probleme cu care se confruntă administrațiile publice locale și locuitorii comunelor din teritoriu, inclusiv... Citeste mai mult »
claudiu-bandila-(isj-mures):-„profesorii-care-au-fost-obisnuiti-sa-munceasca-la-clasa,-isi-fac-datoria-si-acum”

Claudiu Bândilă (IȘJ Mureș): „Profesorii care au fost obișnuiți să muncească la clasă, își fac datoria și acum”

Printre activitățile care au fost nevoite să se adapteze din mers ca urmare a răspândirii noului coronavirus Covid-19 se numără și Învățământul. Despre aceste schimbări precum și despre prespectivele procesului de învățământ... Citeste mai mult »
interviu-cu-rudele-asistentei-decedate-din-cauza-covid-19,-la-brasov

Interviu cu rudele asistentei decedate din cauza COVID-19, la Brașov

Fiul si nora asistentei din Brașov, decedate din cauza COVID 19, au vorbit despre evoluția bolii mamei lor intr-un interviu realizat de Adina Milea de la Radio România Brașov FM. Acestia nu... Citeste mai mult »
(audio)-urmatoarele-2-saptamani-vor-fi-critice-pentru-evolutia-imbolnavirilor-cu-coronavirus

(AUDIO) Următoarele 2 săptămâni vor fi critice pentru evoluţia îmbolnăvirilor cu coronavirus

Autorităţile atrag atenţia că următoarele 2 săptămâni vor fi critice pentru evoluţia îmbolnăvirilor cu coronavirus şi insistă pe respectarea măsurilor de prevenţie, în primul rând distanţarea socială. Se doreşte ca şi capacitatea... Citeste mai mult »
exclusivitate:-interviu-cu-un-medic-de-familie-stabilit-de-8-ani-in-germania

Exclusivitate: Interviu cu un medic de familie stabilit de 8 ani în Germania

Avem nevoie, în România, de mai multă disciplină și responsabilitate, pentru a contracara efectele coronavirusului, crede târgumureșeanca Adina Butariu, medic de familie, stabilită de 8 ani în Germania. A absolvit în 2003... Citeste mai mult »
(interviu)-presedintele-societatii-sud-coreene-pentru-medicina-de-laborator:-„la-noi-medicul-asimptomatic-nu-trateaza-pacientii-covid-19”

(INTERVIU) Preşedintele Societăţii Sud-Coreene pentru Medicina de Laborator: „La noi medicul asimptomatic nu tratează pacienţii COVID-19”

România a început să îşi crească infrastructura de testare a cetăţenilor pentru diagnosticarea COVID-19 în încercarea de a copia modelul sud-coreean. O astfel de strategie, însă, presupune un set de pregătiri riguroase... Citeste mai mult »
deputatul-usr-lavinia-cosma:-“trebuie-sa-fim-solidari,-sa-gasim-solutii,-astfel-incat-sa-depasim-aceasta-perioada-critica”

Deputatul USR Lavinia Cosma: “Trebuie să fim solidari, să găsim soluții, astfel încât să depășim această perioadă critică”

Ce sfaturi are pentru această perioadă și cum va arăta viața noastră după pandemia de coronavirus am aflat de la deputatul USR de Mureș, Lavinia Cosma. De asemenea, aceasta a comentat, pentru... Citeste mai mult »
pozitiv tb daniel metz ceo ntt data romania orice criza este si o sansa

POZITIV TB: Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania – “Orice criză este și o șansă”

Începând de astăzi, colegii de la Transilvania Business vă propun o întâlnire virtuală, impusă de condițiile actuale, la rubrica POZITIV TB.  Prin intermediul unor interviuri realizate în scris, prin email, veți afla ce... Citeste mai mult »
cezar solovastru fost presedinte al clubului interact maris trebuie sa faci bine ca sa primesti bine

Cezar Solovăstru, fost președinte al Clubului Interact Maris: “Trebuie să faci bine, ca să primești bine”

La puțin timp după ce își încheia mandatul de președinte al Clubului Interact Maris, clubul mezin al mișcării rotariene, stăteam de povești cu Cezar Solovăstru pentru un interviu, așa cum ne mobilizase... Citeste mai mult »
lunca bradului comuna in continua dezvoltare

Lunca Bradului, comună în continuă dezvoltare

Comuna Lunca Bradului a trecut multă vreme într-un con de umbră în ce privește dezvoltarea, farmecul naturii fiind singurul care dădea savoare comunei situate pe Valea Mureșului Superior. Asta până în 2012... Citeste mai mult »