presedintele-klaus-iohannis-a-decis-sa-l-decoreze-pe-inotatorul-david-popovici-cu-cea-mai-inalta-distinctie-a-statului

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să-l decoreze pe înotătorul David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului

Preşedintele Klaus Iohannis a decis să-l decoreze pe înotătorul David Popovici cu cea mai înaltă distincţie a statului – Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler, ca urmare a performanţelor extraordinare... Citeste mai mult »
presedintele-klaus-iohannis-a-ajuns-la-kiev

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la Kiev

     Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, în această dimineață, la Gara din Kiev, a informat Administraţia Prezidenţială.      Tot astăzi și preşedintele francez Emmanuel Macron, cancelarul german Olaf Scholz şi... Citeste mai mult »
presedintele-klaus-iohannis-considera-ca-razboiul-din-ucraina-reprezinta-principala-cauza-pentru-evolutia-economica-negativa-din-ultima-perioada

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că războiul din Ucraina reprezintă principala cauză pentru evoluţia economică negativă din ultima perioadă

El a adăugat că Guvernul şi Parlamentul încearcă să atenueze impactul, însă trebuie să fim conştienţi de faptul că acest conflict va crea în continuare crize:    Aceste lucruri şi crizele care... Citeste mai mult »
mesajul-presedintelui-klaus-iohannis-de-ziua-independentei-romaniei

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Ziua Independenţei României

     Preşedintele Klaus Iohannis afirmă într-un mesaj la 145 de ani de la declararea independenţei României că semnificaţia acestui eveniment este astăzi cu atât mai relevantă cu cât suntem martorii resuscitării unei... Citeste mai mult »
presedintele-a-semnat-numirea-noilor-ministri

Președintele a semnat numirea noilor miniștri

     Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele prin care îi numeşte pe Marcel Boloş – ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene, respectiv pe Sebastian-Ioan Burduja – ministru al Cercetării, Inovării... Citeste mai mult »
premierul-nicolae-ciuca-i-a-transmis-presedintelui-propunerile-de-nominalizare-pentru-portofoliile-de-la-unele-ministere

Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis președintelui propunerile de nominalizare pentru portofoliile de la unele ministere

     Premierul Nicolae Ciucă i-a transmis, ieri, astăzi, președintelui Klaus Iohannis, propunerile de nominalizare pentru portofoliile Ministerelor Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv, Cercetării, Inovării și Digitalizării.     Pentru ministru al... Citeste mai mult »
ludovic-orban-este-dezamagit-de-klaus-iohannis-si-intentioneaza-sa-candideze-la-presedintie

Ludovic Orban este dezamăgit de Klaus Iohannis şi intenţionează să candideze la Preşedinţie

   Preşedintele partidului Forţa Dreptei, fostul prim-ministru Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Sibiu, că intenţionează să candideze la Preşedinţia României, dar şi că preşedintele Klaus Iohannis i-a produs cea mai mare... Citeste mai mult »
presedintele-iohannis-a-transmis-un-mesaj-armatei-de-ziua-fortelor-terestre

Preşedintele Iohannis a transmis un mesaj Armatei de Ziua Forțelor Terestre

   Preşedintele Klaus Iohannis le transmite astăzi militarilor din Forţele Terestre că, prin profesionalismul, disciplina, hotărârea şi spiritul de sacrificiu, pe care le dovedesc zi de zi demonstrează că sunt pregătiţi în... Citeste mai mult »
continua-sprijinul-oferit-ucrainei

Continuă sprijinul oferit Ucrainei

     Ţările occidentale şi Statele Unite vor sprijini în continuare Ucraina, cu fonduri şi cu arme. – au reiterat liderii NATO, ai Uniunii Europene şi ai Grupului G7, al statelor puternic... Citeste mai mult »
klaus-iohannis-participa-la-invitatia-lui-joe-biden-la-consultari-cu-o-serie-de-lideri-internationali

Klaus Iohannis participă la invitația lui Joe Biden la consultări cu o serie de lideri internaționali

Președintele Klaus Iohannis participă în această după-amiază la invitația președintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, la consultări cu o serie de lideri internaționali a instituțiilor Uniunii Europene și NATO pe tema... Citeste mai mult »