knauf-insulation-a-inceput-constructia-noii-fabrici-din-tarnaveni:-compania-va-angaja-peste-100-de-specialisti-din-comunitatea-locala

Knauf Insulation a început construcția noii fabrici din Târnăveni: Compania va angaja peste 100 de specialiști din comunitatea locală

Târnăveni, 29 martie 2023 – Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producători de pe piața materialelor izolante, parte a Grupului Knauf, a dat startul construcției noii unități de producție din Târnăveni,... Citeste mai mult »
inaugurare.de-marti-s-au-reluat-zborurile-spre-bucuresti

Inaugurare.De marți s-au reluat zborurile spre București

Consiliul Județean Mureș, în parteneriat cu R.A. „Aeroportul Transilvania – Târgu Mureș” și Asociația Visit Mureș a anunțat în data de 28 Martie 2023,   lansarea curselor cu plecare de la Aeroportul „Transilvania... Citeste mai mult »
sapunul-impaslit,-secretul-scrubului-corporal-din-vechime

Săpunul împâslit, secretul scrubului corporal din vechime

Deşi ar părea că scrubul este doar un moft sezonier, exfolierea corporală şi facială se practica din vechime şi făcea diferenţa, la fel ca şi acum, între o piele fină şi netedă... Citeste mai mult »
150-de-voluntari-la-impadurire-in-zona-reghin

150 de voluntari la împădurire în zona Reghin

Aproximativ 150 de voluntari au participat astăzi la acțiunea de împădurire a unei zone de 3,3 hectare de teren la ieșirea din Reghin spre Bistrița, desfășurată în cadrul programului național ”Plantăm fapte... Citeste mai mult »
cerere-inedita-in-casatorie-la-pompierii-din-targu-mures

Cerere inedită în căsătorie la pompierii din Târgu Mureș

48 de soldați gradați profesioniști recent încadrați în colectivul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au depus solemnul jurământ militar față de țară, intrând astfel în tainele meseriei de... Citeste mai mult »
un-studio-de-design-muresean-a-castigat-medalia-de-argint-la-cea-mai-prestigioasa-competitie-profesionala-din-europa

Un studio de design mureșean a câștigat medalia de argint la cea mai prestigioasă competiție profesională din Europa

Studioul de design Rubikom a câștigat o medalie de argint la gala Transform Awards Europe. Imaginea Primăriei Târgu Mureș a fost recunoscută la cea mai prestigioasă competiție de branding din Europa. Cea... Citeste mai mult »
materom-inaugureaza-o-expozitie-de-piese-si-accesorii-auto-la-aniversarea-a-25-de-ani-de-activitate

Materom inaugurează o expoziție de piese și accesorii auto la aniversarea a 25 de ani de activitate

Expoziția de piese și accesorii auto reunește cei mai importanți producători internaționali și pune Târgu Mureș pe harta marilor evenimente auto din România. “Materom este mândru să celebreze acest moment important și... Citeste mai mult »
s-a-deschis-expozitia-de-baza-intitulata-„orasul-intarit”

S-a deschis expoziția de bază intitulată „Orașul întărit”

Expoziția de bază prezintă aspecte din istoria orașului liber regesc Târgu Mureș în secolul al XVII-lea. Expoziția se întinde pe o suprafață de 120 de metri pătrați și prezintă, prin cinci module... Citeste mai mult »
dorinta-raposatei-virginia-zeani-era-sa-revina-la-solovastru

Dorința răposatei Virginia Zeani era să revină la Solovăstru

Celebra soprană Virginia Zeani, născută Zehan în 21 octombrie 1925, în localitatea mureşeană Solovăstru, una dintre cele mai mari soprane lirice ale lumii din anii ’50, ’60 şi ’70, cea care a... Citeste mai mult »
(video)-noul-restaurant-cocosul-de-aur-din-targu-mures-in-1973

(Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973

Sursa: Cineclic (Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973 at Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: (Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973 Credit... Citeste mai mult »