sportivii-nostri-printre-cei-mai-buni-din-tara

Sportivii noştri printre cei mai buni din țară

Campionatul Naţional Individual de seniori s-a desfăşurat la Reşiţa, unde sportivii noştri au reuşit să urce de şase ori pe podium. Au participat 199 sportivi de la 27 de cluburi din ţară.Astfel... Citeste mai mult »
sportivii-mureseni-revin-acasa

Sportivii mureșeni revin acasă

Trei atleţi din categoria veteranilor s-au alăturat clubului CSM Târgu Mureș. Până acum au concurat pentru alte cluburi din ţară, dar acum conducerea CSM a hotărât în comun cu cei trei, că... Citeste mai mult »
miss-universe-romania-2021,-ajutor-al-lui-mos-craciun,-alaturi-de-campioana-marisa-muresan

Miss Universe România 2021, ajutor al lui Moş Crăciun, alături de campioana Marisa Mureşan

Miss Universe România 2021, Carmina Cotfas, alături de campioana naţională la echitaţie, Marisa Mureşan, au fost ajutoarele lui Moş Crăciun pentru trei fraţi din satul mureşean Râpa de Jos, care şi-au pus... Citeste mai mult »
garajul-cu-bucurii-al-politistului-vlad-adrian

Garajul cu bucurii al polițistului Vlad Adrian

Cu implicarea populației anul trecut polițistul Vlad Adrian din comuna Iclănzel a reușit să ajungă la multe familii. Din puținul fiecăruia (haine,alimente,jucării) și o mobilizare exemplară, 12 familii au simțit că este... Citeste mai mult »
ajutoare-la-rapa-de-jos-cu-sprijinul-muresencei-miss-univers-romania

Ajutoare la Râpa de Jos cu sprijinul mureșencei Miss Univers România

În data de 25.11.2021, ora 19:30 în cadrul proiectului „Dragă Moş Crăciun”, Miss Universe România 2021, Carmina Olimpia Cotfas, care este unul dintre ajutoarele lui Moş Crăciun în acest an, se va... Citeste mai mult »
rezidenta-valea-izvoarelor-pentru-seniori-continua-extinderile

Rezidenţa Valea Izvoarelor pentru seniori continuă extinderile

„De câteva decenii, la nivel global structura de vârstă a populaţiei se află în continuă schimbare, ca urmare a creşterii speranţei de viaţă, a scăderii nivelului de fertilitate şi, în unele cazuri,... Citeste mai mult »
deschiderea-capsulei-timpului-din-piatra-de-temelie-a-colegiului-reformat-din-targu-mures

Deschiderea capsulei timpului din piatra de temelie a Colegiului Reformat din Târgu Mureș

Astăzi, 22 noiembrie 2021, a avut loc deschiderea capsulei timpului dinpiatra de temelie a Colegiului Reformat din Târgu Mureș. Piatra detemelie a fost desoperită săptămâna trecută, în timpul lucrărilor derenovare solicitate de... Citeste mai mult »
titlu-national-la-popice

Titlu național la popice

Tinerii noștrii sportivi au obținut medalii și la finalele Campionatului Național individual de popice pentru seniori feminin/masculin. Competiția desfășurată timp de trei zile pe arena de popice din Târgu-Mureș, a avut o... Citeste mai mult »
o-noua-victorie-la-sah-pentru-cs-juvenes

O nouă victorie la șah pentru CS Juvenes

Duminică, 21 noiembrie, CS Juvenes a reputat o nouă victorie în compania prietenilor de la Șah Club Bistrița. Rezultatul final al meciului de Divizia B a fost 3.5 – 0.5, după un... Citeste mai mult »
doi-mureseni-lanseaza-platforma-e-ghid.ro

Doi mureșeni lansează platforma e-Ghid.ro

Astăzi, 22 noiembrie, se lansează oficial în România prima platformă care facilitează interacțiunea dintre pasionații de drumeție, cicloturism, MTB, via Ferrata, alpinism, schi de tură etc. cu ghizii certificați. Site-ul se dorește... Citeste mai mult »