calatorie muzicala la micropolis cu oamenii diminetii

Călătorie muzicală la MICROPOLIS, cu Oamenii Dimineții

Un eveniment în care filmul de artă este prezent, cum este cazul MICROPOLIS,  care a adus în această săptămână,  la Casa de Cultură „Eugen Nicoară” din  Reghin,  proiecții numai bune de văzut... Citeste mai mult »
oamenii diminetii pata de sunet si teatru a proiectului micropolis

„Oamenii Dimineții”, pata de sunet și teatru a proiectului MICROPOLIS

MICROPOLIS, proiectul complementar evenimentului ”Pădurea rotundă”,  derulat în perioada 5-11 august la Reghin,  programează astăzi cea mai încărcată zi, dedicată atât celor mici, prin atelierul de artă pentru copii de la Pădurea... Citeste mai mult »
sonoritati jazz la padurea rotunda

Sonorități jazz la ”Pădurea rotundă”

A patra zi din cadrul proiectului “Pădurea rotundă” se anunță una plină de evenimente, deschisă de atelierul ”Arta pe înțelesul copiilor”, ora 10, în amfiteatrul din spatele Hotelului Restaurant Marion. Seara, începând... Citeste mai mult »
proiectia filmelor premiate continua la reghin

Proiecția filmelor premiate continuă la Reghin

Proiectul MICROPOLIS continua în această seară la Reghin, mai exact la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”,  unde poate fi vizionat filmul japonez ”Shoplifters”, în regia  Hirokazu Koreeda, câștigător al prestigiosului Palme... Citeste mai mult »
foto frida kahlo miro monet oaspetii atelierelor de arta micropolis

FOTO: Frida Kahlo, Miró, Monet, oaspeții atelierelor de artă MICROPOLIS

MICROPOLIS, proiectul complementar evenimentului ”Pădurea rotunda”,  derulat în perioada 5-11 august la Reghin,  include, pe lângă cele mai importante și premiate filme ale anului 2018, care pot fi vizionate la Casa Municipală... Citeste mai mult »
micropolis magia filmului la casa de cultura eugen nicoara

MICROPOLIS, magia filmului la Casa de Cultură „Eugen Nicoară”

Luni, 5 august, a debutat la Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară” proiectul complementar evenimentului ”Pădurea Rotundă” intitulat MICROPOLIS, cu o primă proiecție de film, ”Cold War”, în regia lui Pawel Pawlikoski, Premiul... Citeste mai mult »
prima editie micropolis va aduce la reghin 5 filme de cannes

Prima ediție MICROPOLIS va aduce la Reghin 5 filme de Cannes

Proiect complementar evenimentului Pădurea Rotundă 2019, MICROPOLIS aduce cinci dintre cele mai importante și premiate filme ale anului 2018, în parteneriat cu Caravana Les Films de Cannes à Reghin. Programul mai include... Citeste mai mult »
august plin de cultura la padurea rotunda

August plin de cultură la ”Pădurea rotundă”

Asociația K’arte organizează la Reghin,  în perioada 5-11 august, a opta ediție a proiectului cultural “Pădurea rotundă” , eveniment ce va include proiecții de film european în aer liber, ateliere de artă... Citeste mai mult »