saloanele-de-infrumusetare-din-mures,-amendate

Saloanele de înfrumusețare din Mureș, amendate

Pe tot parcursul lunii trecute, Inspecția Sanitară de Stat a verificat condițiile igienico-sanitare din unitățile de înfrumusețare corporală de pe raza județului. Au fost verificate peste 40 de unități de coafură, frizerii,... Citeste mai mult »
s-a-inaugurat-iluminatul-festiv-din-targu-mures

S-a inaugurat iluminatul festiv din Târgu-Mureș

Astăzi, luminile bradului de Crăciun din centrul municipiului au fost aprinse marcând astfel debutul sărbătorilor de iarnă de la Târgu-Mureș. Evenimentul a fost marcat de momente artistice susținute de elevi ai Palatului... Citeste mai mult »
voluntariatul-tine-de-umanitatea-de-care-dam-dovada

Voluntariatul ține de umanitatea de care dăm dovadă

Este una dintre concluziile trase la work shop-ul organizat astăzi, cu prilejul Zilei internaționale a voluntariatului, celebrată astăzi în Aula magna a fostei Universități ”Petru Marior”, actualul UMFST Tg.Mureș. Profesorul universitar Maria-Ana... Citeste mai mult »
mures:-barbat-retinut-pentru-proxenetism

Mureș: Bărbat reținut pentru proxenetism

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş cercetează un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 27... Citeste mai mult »
investitiile-realizate-in-mures-prin-pndl-sunt-in-plina-desfasurare

Investițiile realizate în Mureș prin PNDL sunt în plină desfășurare

În 2017, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală Consiliul Județean Mureș a câştigat 56,9 de milioane de lei pentru realizarea a patru proiecte de investiții. Este vorba despre sectoare de drum... Citeste mai mult »
somajul-in-mures,-cu-un-procent-mai-mic-fata-de-anul-trecut

Șomajul în Mureș, cu un procent mai mic față de anul trecut

Față de luna septembrie, rata șomajului pe luna octombrie din județul Mureș a crescut ușor de la 2,55% la 2,66%, în schimb, față de aceeași perioadă a anului trecut, este cu aproape... Citeste mai mult »
sistemul-antigrindina-va-porni-anul-viitor-in-judetul-mures

Sistemul antigrindină va porni anul viitor în județul Mureș

Județul Mureș va avea 10 puncte de unde se vor lansa rachete antigrindină, care vor acoperi întreaga suprafață a județului, cu accent pe zonele pomicole și viticole. Acestea sunt realizat cu fonduri... Citeste mai mult »
noul-sistem-de-gestionare-a-deseurilor-in-mures-nu-functioneaza-inca-la-capacitate-maxima

Noul sistem de gestionare a deșeurilor în Mureș nu funcționează încă la capacitate maximă

Chiar dacă depozitul de la Sânpaul s-a deschis și poate absorbi deșeurile din tot județul, sistemul de gestionare a deșeurilor nu funcționează la capacitate maximă, a arătat președintele Consiliului Județean Mureș, Peter... Citeste mai mult »
cinci-mureseni-retinuti-pentru-trafic-de-droguri

Cinci mureșeni reținuți pentru trafic de droguri

Poliţiştii mureșeni sub coordonarea D.I.I.C.O.T. Tîrgu-Mureş, cercetează cinci bărbaţi bănuiţi de introducere în țară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și operațiuni... Citeste mai mult »
vaccinurile-antigripale,-la-mare-cautare-in-mures

Vaccinurile antigripale, la mare căutare în Mureș

Spre deosebire de anii trecuți, vaccinarea antigripală este mult devansată anul acesta, fiind utilizate aproape toate dozele de vaccin antigripal repartizate gratuit de Ministerul Sănătății județului Mureș. Este vorba de 17.500 de... Citeste mai mult »