concerte-lectie-si-educative-pentru-copii-sustinute-de-filarmonica-targu-mures

Concerte lecție și educative pentru copii susținute de Filarmonica Târgu Mureș

Filarmonica de Stat Târgu Mureș susţine și în luna aprilie concerte lecție și educative pentru copii.Concertele vor avea loc: pentru secția română vineri, 21 aprilie 2023, de la ora 12, prezentat de moderatoarea... Citeste mai mult »
sute-de-mame-minore-sub-15-ani-in-mures-si-harghita

Sute de mame minore sub 15 ani în Mureș și Harghita

Bokor Marton, un medic generalist, supra-specializat în pediatrie, din Harghita a studiat acest fenomen în ultimele două decenii și a constatat că fenomenul este în creștere de la an la an. Din... Citeste mai mult »
hoti-prinsi-la-targu-mures

Hoți prinși la Târgu Mureș

CERCETAT ȘI REȚINUT 24 DE ORE PENTRU FURT La data de 30 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș  – Biroul de Investigații Criminale au identificat și reținut, pentru 24... Citeste mai mult »
43-de-asezaminte-monahale-in-alba-si-mures,-cu-449-de-vietuitori

43 de aşezăminte monahale în Alba şi Mureş, cu 449 de vieţuitori

 Arhiepiscopul Irineu le-a spus joi stareţilor, stareţelor şi duhovnicilor din mănăstirile şi schiturile din Alba şi Mureş, prezenţi la Sinaxa monahală desfăşurată la mănăstirea Dumbrava, că este important să nu neglijeze rugăciunea... Citeste mai mult »
corul-madrigal-prezinta-spectacolul-„saptamana-patimilor”-la-targu-mures

Corul Madrigal prezintă Spectacolul „Săptămâna Patimilor” la Târgu Mureș

Luni, 3 aprilie, de la ora 19:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu, va susține Spectacolul Extraordinar de Paște „Săptămâna Patimilor” la Palatul Culturii din Târgu... Citeste mai mult »
o-colega-de-la-psd-i-a-“furat”-cu-totul-o-declaratie-politica-deputatului-pnl-de-mures-ervin-molnar

O colegă de la PSD i-a “furat” cu totul o declaraţie politică deputatului PNL de Mureş Ervin Molnar

Chiar la începutul lunii, deputatul PNL de Mureş Ervin Molnar a prezentat o declaraţie de presă (o puteţi lectura pe site-ul Camerei Deputaţilor, aici) despre o noţiune despre care politicienii vorbesc mai... Citeste mai mult »
epidemie-de-scarlatina-in-mures

Epidemie de scarlatină în Mureș

Încă nu s-a încheiat complet sezonul virozelor și altor boli respiratorii care au umplut în ultimele luni secțiile de pediatrie din spitalele mureșene, iar acum medicii de familie se confruntă cu un... Citeste mai mult »
comunicat-presa,-privind-oug13-reinventat,-forta-dreptei-mures:

Comunicat presă, privind OUG13 reinventat, Forța Dreptei Mureș:

Forța Dreptei Mureș cere organizațiilor politice din coaliția de guvernare să-și asume și să-și responsabilizeze poziția în legătură cu modificarea Codului Penal. Într-o societate bazată pe valori și principii corecte, munca cinstită,... Citeste mai mult »
romania-pregateste-aproape-200-de-paramedici-din-ucraina,-la-targu-mures-si-oradea

România pregăteşte aproape 200 de paramedici din Ucraina, la Târgu Mureş şi Oradea

România pregăteşte în această perioadă, în cadrul centrelor de ISU de la Târgu Mureş şi Oradea, paramedici din Ucraina. Lise pregă medicină tactică de intervenţie, inclusiv în caz de război, în cadrul... Citeste mai mult »
presedintele-pnl-mures,-ciprian-dobre:-centrala-de-energie-electrica-iernut-va-fi-finalizata.-se-semneaza-contractul-pentru-constructie!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre: Centrala de energie electrică Iernut va fi finalizată. Se semnează contractul pentru construcție!

Președintele PNL Mureș, Ciprian Dobre, a anunțat că în câteva zile se va semna contractul pentru execuția centralei termoelectrice Iernut.“Centrala de energie electrică Iernut va fi finalizată. Se semnează contractul pentru construcție!... Citeste mai mult »