810-infectari-cu-covid-19-si-70-de-decese,-in-mures

810 infectări cu COVID-19 și 70 de decese, în Mureș

Autoritățile au confirmat în județul Mureș 810 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, față de ultima raportare fiind 2 cazuri noi. De asemenea, până la această dată, 711 persoane... Citeste mai mult »
etapa-speciala-a-bacalaureatului-s-a-terminat-astazi-cu-bine-in-mures-si-harghita

Etapa specială a bacalaureatului s-a terminat astăzi cu bine în Mureș și Harghita

Etapa specială a examenului de bacalaureat a fost organizată pentru elevii care, din motive de sănătate, nu au ajuns la prima etapă și a început luni. În județul Mureș au participat 6... Citeste mai mult »
judetul-mures-mai-are-nevoie-de-o-statie-de-monitorizare-a-calitatii-aerului

Județul Mureș mai are nevoie de o stație de monitorizare a calității aerului

Aceasta ar urma să fie amplasată în Sighișoara, zonă neacoperită de stațiile deținute de Agenția de Protecția Mediului Mureș. Directorul APM, Dănuț Ștefănescu, a declarat pentru Radio Tg.Mureș că, la ora actuală, în... Citeste mai mult »
21-de-noi-cazuri-de-imbolnavire-cu-noul-coronavirus-in-mures

21 de noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în Mureș

De la începutul pandemiei și până în prezent la nivelul județului Mureș au fost confirmate în total 788 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. 54 de persoane sunt internate... Citeste mai mult »
doua-cazuri-noi-de-covid-19-in-mures

Două cazuri noi de Covid 19 în Mureș

Potrivit ultimei raportări, până în acest moment au fost înregistrate în total 764 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. În județul Brașov au fost raportate în ultimele 24 de ore... Citeste mai mult »
contestatiile-au-ridicat-rata-de-promovare-a-bacului-la-peste-60%,-in-judetul-mures

Contestațiile au ridicat rata de promovare a bacului la peste 60%, în județul Mureș

În județul Mureș au fost depuse peste 1.700 de contestații, iar soluționarea acestora a crescut mediile generale a peste 60 de candidați. Mediile generale de 10 rămân tot 4, ca în prima... Citeste mai mult »
71-de-sanctiuni-contraventionale-aplicate-in-mures-pentru-nerespectarea-masurilor-de-protectie-sanitara

71 de sancțiuni contravenționale aplicate în Mureș pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Timp de două săptămâni echipe mixte de polițiști, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai ISU, ITM, Direcției Sanitar Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului vor desfășura... Citeste mai mult »
distribuie:-ajutati-o-pe-carmen-sa-traiasca-o-viata-normala

Distribuie: Ajutaţi-o pe Carmen să trăiască o viaţă normală

Apelăm la dumneavoastră pentru un caz umanitar. Este vorba de Carmen Mărginean, o tânără din judeţul Mureş, comuna Valea Largă, care a avut un groaznic accident de maşină în luna februarie 2020.... Citeste mai mult »
13.000-de-teste-covid-19,-efectuate-in-mures-pana-acum

13.000 de teste COVID-19, efectuate în Mureș până acum

Din data de 25 martie a început procedura de testare Real Time PCR și la Târgu-Mureș, până atunci testele fiind efectuate la Cluj. La această dată, sunt trei sisteme de testare, la... Citeste mai mult »
inca-7-cazuri-de-infectie-cu-coronavirus,-in-judetul-mures

Încă 7 cazuri de infecție cu coronavirus, în județul Mureș

Potrivit unei informări a Prefecturii Mureș, până acum, au fost confirmate 745 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, cu 7 mai multe față de raportarea de ieri. Alte 51 de persoane... Citeste mai mult »