artistul-fotograf-ludusean-levi-bagy-si-cei-trei-ucenici,-la-o-noua-expozitie-de-fotografie-din-oradea!

Artistul fotograf luduşean Levi Bagy şi cei trei ucenici, la o nouă expoziţie de fotografie din Oradea!

Clubul orădean de fotografie Varadinum organizează sâmbătă, de la ora 18, în Piaţa Unirii din Oradea, vernisajul expoziţiei “Conacul se prezintă 2”. Expoziţia de artă fotografică este compusă din 107 imagini realizate... Citeste mai mult »
o-noua-editie-a-conferintei-interdisciplinare-neuron-la-targu-mures

O nouă ediție a Conferinței interdisciplinare NEUROn la Târgu Mureș

O nouă ediție a Conferinței interdisciplinare NEUROn se va desfășura, în perioada 4 – 7 mai 2023, la Casa de Cultură „Mihai Eminescu” din Târgu Mureș. Evenimentul este organizat de Universitatea de... Citeste mai mult »
o-noua-victorie-categorica-pentru-romania-in-preliminariile-campionatului-european-under-17

O nouă victorie categorică pentru România în preliminariile Campionatului European Under-17

Selecţionata României a învins clar echipa Republicii Moldova, cu scorul de 20-4 (7-0, 3-2, 4-1, 6-1), vineri seara, într-un meci din Grupa C a preliminariilor Campionatului European de polo pe apă masculin... Citeste mai mult »
un-noua-strada-cu-sens-unic-la-targu-mures

Un nouă strada cu sens unic la Târgu Mureș

O nouă modificare la regimul traficului rutier a fost adoptată în cadrul Comisiei de circulației de la nivelul Municipiului Târgu Mureș. Se instituie SENS UNIC după cum urmează: Strada Ceangăilor, direcția dinspre... Citeste mai mult »
semnarea-contractelor-de-finantare-pentru-infrastructura-spitaliceasca-noua-din-cadrul-pnrr,-in-prezenta-ministrului-sanatatii,-prof-dr.-alexandru-rafila

Semnarea contractelor de finanțare pentru infrastructura spitalicească nouă din cadrul PNRR, în prezența ministrului Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila

Mâine, vineri, 17 martie, de la ora 14:00, în Sala Festivă a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș va avea loc, în prezența ministrului Sănătății,... Citeste mai mult »
o-noua-expozitie-de-porumbei,-pasari-si-animale-de-blana-la-tarnaveni

O nouă expoziție de porumbei, păsări și animale de blană la Târnăveni

Asociația columbofilă ”Târnava 1986” organizează expoziție de porumbei, păsări și animale de blană duminică 19 martie 2023 la Târnăveni. Expoziția se va desfășura la Piața Obor (strada Pompelor nr. 14), între orele... Citeste mai mult »
kanal-d2,-o-noua-statie-generalista,-va-emite-din-2-aprilie

Kanal D2, o noua staţie generalistă, va emite din 2 aprilie

Kanal D2, noul post TV al Dogan Media International, va emite full HD din 2 aprilie, odată cu lansarea noului sezon al show-ului “Bravo ai stil!”, cu o ediţie specială, in premieră,... Citeste mai mult »
o-noua-amanare-pentru-centura-targu-mures

O nouă amânare pentru centura Târgu Mureș

DRDP Brasov are verificatori pentru proiectul centurii VO Targu Mures – Corunca – Ernei. Dupa ce au rupt in doua loturi licitatia, se comunica, ca au contract de verificare, si o data... Citeste mai mult »
rectorul-umfst-anunta-o-noua-distinctie-cu-ocazia-dezvelirii-plachetei-petre-musca

Rectorul UMFST anunța o noua distincție cu ocazia dezvelirii plachetei Petre Muscă

Diploma de onoare Dr. Petre Muscă, a UMFST va fi acordată cu prilejul Zilelor UMFST din luna decembrie pentru medicii care nu au fost cadre didactice ale universității dar care au contribuit... Citeste mai mult »
handbal-–-junioare-3:-o-noua-victorie-in-deplasare!

HANDBAL – JUNIOARE 3: O nouă victorie în deplasare!

Echipa noastră a jucat în devans meciul din etapa a 17-a al CN J3, grupa K. Scor: Viitorul Cluj – CSM Târgu Mureş 27-34 (15-20) Marcatoarele noastre: Lăcătuș Sonia 15, Pop Iulia... Citeste mai mult »