sute-de-ciclisti-targumureseni-au-participat-la-„pedaleaza-pentru-un-scop-bun”-in-acest-sfarsit-de-saptamana

Sute de cicliști târgumureșeni au participat la „Pedalează pentru un scop bun” în acest sfârșit de săptămână

Evenimentul, organizat anual, are ca scop strângerea de fonduri pentru diverse organizații nonguvernamentale care își desfășoară activitatea în județul Mureș. Fundația Comunitară Mureș este organizatorul principal al evenimentului care a avut loc... Citeste mai mult »
biciclistii-pedaleaza-pentru-un-scop-bun,-weekendul-acesta,-la-targu-mures

Bicicliștii pedalează pentru un scop bun, weekendul acesta, la Târgu Mureș

Evenimentul caritabil “Pedalează pentru un scop bun” organizat de Fundația Comunitară Mureș, va avea loc sâmbătă 18 și duminică 19 septembrie și își propune să susțină 16 proiecte prin ciclism. Toți cei... Citeste mai mult »
targumuresenii-sunt-invitati-sa-pedaleze-pentru-un-scop-bun

Târgumureșenii sunt invitați să pedaleze pentru un scop bun

Campania de strângere de fonduri a Fundației Comunitare Mureș va avea loc în zilele de 18 și 19 septembrie, prin intermediul bicicliștilor din Tg. Mureș. La această oră s-a încheiat înscrierea proiectelor,... Citeste mai mult »
„pedaleaza-pentru-un-scop-bun”,-la-o-noua-editie-in-toamna-acestui-an

„Pedalează pentru un scop bun”, la o nouă ediție în toamna acestui an

După ce prima ediție de anul acesta, care a avut loc în aprilie, s-a dovedit a fi un real succes, organizatorii reușind să strângă peste 30.000 de lei pentru susținerea a 10... Citeste mai mult »
peste-30.000-de-lei-au-fost-stransi-pentru-cauze-nobile-de-biciclistii-mureseni

Peste 30.000 de lei au fost strânși pentru cauze nobile de bicicliștii mureșeni

Este vorba despre evenimentul caritabil „Pedalează pentru un scop bun” organizat de Fundația Comunitară Mureș, în cadrul căruia mureșenii au fost invitați să pedaleze prin municipiul Târgu Mureș pentru a strânge fonduri... Citeste mai mult »
astazi-este-sarbatorita-ziua-unirii-principatelor-romane

Astăzi este sărbătorită Ziua Unirii Principatelor Române

În fiecare an, la 24 ianuarie, în întreaga ţară este celebrată unirea Moldovei cu Ţara Românească – în1859, sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza. Acest eveniment major a reprezentat primul pas făcut... Citeste mai mult »
editie-speciala-a-campaniei-“pedaleaza-pentru-un-scop-bun”

Ediţie specială a campaniei “Pedalează pentru un scop bun”

Fundaţia Comunitară Covasna organizează sâmbătă o ediţie specială a campaniei “Pedalează pentru un scop bun”, cu participarea unui singur ciclist care va încerca să adune fonduri pentru Asociația Copiilor și Tinerilor cu... Citeste mai mult »