premierul-ludovic-orban-a-participat-la-inaugurarea-muzeului-national-bratianu

Premierul Ludovic Orban a participat la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu

Liderul PNL a participat, astăzi, la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu, care are sediul la Ştefăneşti, Argeş, în Vila Florica, fostă reşedinţă a familiei Brătianu. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a... Citeste mai mult »
medicii-de-familie-vor-primi-2.500-de-lei-brut-pe-luna-stimulent-de-risc,-in-epidemia-de-covid-19,-potrivit-unei-decizii-adoptate-de-senat

Medicii de familie vor primi 2.500 de lei brut pe lună stimulent de risc, în epidemia de COVID 19, potrivit unei decizii adoptate de Senat

Astfel, a fost completată Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului prin care se acordă un stimulent de risc personalului medical aflat în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus, pe perioada stării... Citeste mai mult »
liberalii-cer-ccr-sa-declare-neconstitutionala-in-ansamblu-legea-privind-acordarea-de-facilitati-fiscale-pentru-firme

Liberalii cer CCR să declare neconstituţională în ansamblu legea privind acordarea de facilităţi fiscale pentru firme

Liberalii invocă în sesizarea transmisă, azi, CCR motive extrinseci şi intrinseci de neconstituţionalitate asupra proiectului care a fost adoptat pe 3 aprilie de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional. Legea prevede... Citeste mai mult »
28093283 1

COVID -19 | 32 de măsuri luate de Guvernul condus de Ludovic Orban, în doar 35 de zile de la primul caz în România! Măsurile anunțate de Guvern pentru combaterea epidemiei, de la data în care a fost înregistrat primul caz, 26 februarie 2020, până astăzi.

Pe pagina de Facebook a Partidului Natonal Liberal Mureș, a fost publicat un raport de activitate cu măsurile întreprinse în contextul COVID-19, de catre Guvernul condus de Ludovic Orban.  Au fost luate ... Citeste mai mult »
update trei liberali la autoizolare e necesara aceeasi masura pentru cl targu mures

UPDATE: Trei liberali la autoizolare. E necesară aceeași măsură pentru CL Târgu Mureș?

Exact în momentul în care prof. dr. Theodora Benedek participa la ședința Consiliului Local Târgu Mureș de astăzi, convocată de către primarul Dorin Florea de îndată, venea de la București confirmarea că... Citeste mai mult »
consultari intre presedintele klaus johannis si partidele parlamentare

Consultări între preşedintele Klaus Johannis şi partidele parlamentare

La Cotroceni vor avea loc astăzi consultări între preşedintele Klaus Johannis şi partidele parlamentare, privind formarea unui guvern, după ce premierul desemnat Florin Cîţu şi-a depus ieri mandatul. El şi-a motivat gestul... Citeste mai mult »
parintii trebuie sa fie responsabili si sa si vaccineze copiii

Părinții trebuie să fie responsabili și să-și vaccineze copiii

Președintele PNL, premierul în exercițiu Ludovic Orban, a reafirmat aseară că părinții trebuie să fie responsabili și să își vaccineze copiii. El crede, însă că trebuie să se discute mai mult despre... Citeste mai mult »
aprobarea bugetului municipiului targu mures amanare de o saptamana

Aprobarea bugetului municipiului Târgu Mureș, amânare de o săptămână

Marea majoritate a consilierilor locali prezenți la ședința Consiliului Local Târgu Mureș a fost de acord cu amânarea unicului proiect aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare, și anume aprobarea bugetului... Citeste mai mult »
curtea constitutionala a decis ca exista un conflict juridic intre presedinte si parlament

Curtea Constituţională a decis că există un conflict juridic între preşedinte şi Parlament

Curtea Constituţională a decis ieri că există un conflict juridic între preşedinte şi Parlament în ce priveşte desemnarea liderului PNL, premierul demis Ludovic Orban pentru a forma un nou guvern. Conflictul fusese... Citeste mai mult »
surse deputatul doru opriscan se intoarce in pnl alde mures in deriva

SURSE: Deputatul Doru Oprişcan se întoarce în PNL. ALDE Mureş în derivă?

Surse bine poziţionate din PNL ne-au informat că unul dintre parlamentarii ALDE care vor trece zilele următoare în PNL este deputatul mureşean Doru Oprişcan. Acesta a părăsit barca liberală în 2018, alăturându-se... Citeste mai mult »