dumitrita-gliga:-ia-romaneasca,-in-patrimoniul-unesco

Dumitrița Gliga: Ia românească, în Patrimoniul UNESCO

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a anunțat joi, 1 decembrie, că ”mult apreciata ie românească” a intrat, începând cu aceeași zi, în Patrimoniul UNESCO. Conform comunicatul oficial al echipei Delegației Permanente a României... Citeste mai mult »
presedintele-klaus-iohannis-incepe-o-vizita-de-lucru-de-doua-zile-la-atena

Președintele Klaus Iohannis începe o vizită de lucru de două zile la Atena

Președintele Klaus Iohannis începe astăzi o vizită de lucru de două zile la Atena, ocazie cu care va avea întrevederi cu președintele și cu premierul Greciei. În cadrul discuțiilor se va pune... Citeste mai mult »
unirii-transilvaniei-cu-romania-trebuie-sa-i-urmeze-unirea-romaniei-cu-europa

Unirii Transilvaniei cu România trebuie să-i urmeze Unirea României cu Europa

Anul acesta, aniversarea Zilei Naţionale are ceva aparte. Din 1990 încoace, serbările dedicate Marii Uniri de la 1918 au fost marcate de tot felul de schisme, de disocieri, de rupturi între români... Citeste mai mult »
premierul-nicolae-ciuca:-sa-aratam-ca-1-decembrie-este,-cu-adevarat,-ziua-unitatii-noastre

Premierul Nicolae Ciucă: Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre

Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului, transmite prim-ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj cu ocazia Zilei... Citeste mai mult »
sedinta-comuna-a-parlamentului-pentru-a-supune-la-vot-revocarea-din-functia-de-vicepresedinte-al-curtii-de-conturi-a-lui-niculae-badalau

Şedinţă comună a Parlamentului pentru a supune la vot revocarea din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi a lui Niculae Bădălău

Parlamentul României se va reuni luni, 5 decembrie în ședință comună pentru a supune la vot raportul comisiilor de specialitate cu privire la revocarea din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi... Citeste mai mult »
psd-solicita-conducerii-parlamentului-sa-declanseze-procedura-de-revocare-a-lui-niculae-badalau-din-functie

PSD solicită conducerii parlamentului să declanşeze procedura de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţie

PSD solicită conducerii parlamentului să declanşeze procedura de revocare a lui Niculae Bădălău din funcţia de vicepreşedinte al Autorităţii de Audit din cadrul Curţii de Conturi. Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu... Citeste mai mult »
secretarul-general-nato,-jens-stoltenberg,-a-discutat-cu-presedintele-klaus-iohannis-despre-situatia-de-securitate-pe-flancul-estic

Secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre situaţia de securitate pe flancul estic

Şefii diplomaţiilor din cele 30 de state membre ale NATO se reunesc astăzi la Bucureşti pentru două zile de discuţii ce au în prim-plan agresiunea Rusiei în Ucraina şi efectele asupra securităţii... Citeste mai mult »
judetul-mures-are-un-nou-senator

Județul Mureș are un nou senator

Plenul Senatului a adoptat, luni, proiectul de hotărâre privind validarea mandatului lui Novak Levente, declarat supleant la alegerile din 6 decembrie 2020 în Circumscripţia electorală nr.28 Mureş. Reamintim că mandatul era vacant... Citeste mai mult »
”cartea-neagra-a-guvernarii-psd-pnl-udmr”-prezentata-de-deputatul-usr,-adrian-giurgiu

”Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL-UDMR” prezentată de deputatul USR, Adrian Giurgiu

Deputatul USR, Adrian Giurgiu a susținut luni, 28 noiembrie o conferință de presă la Târgu Mureș având ca subiect ”Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL-UDMR”, prilej să aducă critici asupra ultimului an de... Citeste mai mult »
senator-nou-pentru-judetul-mures

Senator nou pentru județul Mureș

Senatorul UDMR de Mureș Levente Novák a depus jurământul parlamentar luni, 28 noiembrie, înlocuindu-l astfel pe istoricul Novák Csaba-Zoltán, care și-a dat recent demisia din funcție. ”Levente Novák, care are diplomă juridică,... Citeste mai mult »