camera-deputatilor-dezbate-motiunea-simpla-impotriva-ministrului-educatiei

Camera Deputaţilor dezbate moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei

Şedinţa începe la ora 16,00, iar votul va fi dat miercuri. Moţiunea este intitulată ‘Pas cu pas am ajuns în colaps educaţional – PNL a creat România NeEducată’ şi este semnată de... Citeste mai mult »
miercuri,-sedinta-a-csat,-in-regim-de-videoconferinta-speciala

Miercuri, şedinţă a CSAT, în regim de videoconferință specială

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, la ora 12:00, la Palatul Cotroceni o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării. Strategia națională de apărare a ţării pentru perioada 2020-2024 este principala... Citeste mai mult »
ultima-ora!-a-fost-anuntata-data-”probabila”-pentru-alegerile-parlamentare!

ULTIMA ORĂ! A fost anunțată data ”probabilă” pentru alegerile parlamentare!

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că 6 decembrie este data cea mai probabilă pentru alegerile parlamentare, dar a menţionat că va trebui văzut cât de puternică va fi epidemia în perioada... Citeste mai mult »
premierul-ludovic-orban-a-participat-la-inaugurarea-muzeului-national-bratianu

Premierul Ludovic Orban a participat la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu

Liderul PNL a participat, astăzi, la inaugurarea Muzeului Naţional Brătianu, care are sediul la Ştefăneşti, Argeş, în Vila Florica, fostă reşedinţă a familiei Brătianu. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a... Citeste mai mult »
guvernul-cauta-masuri-prin-care-sa-stimuleze-angajarile

Guvernul caută măsuri prin care să stimuleze angajările

Guvernul caută măsuri prin care să stimuleze angajările, după ce numărul şomerilor a crescut cu o sută de mii în ultima săptămână Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat la postul public la... Citeste mai mult »
pensiile-din-sistemul-public-vor-creste-de-la-1-septembrie 

Pensiile din sistemul public vor crește de la 1 septembrie 

Procentul de majorare va depinde de starea economiei, a declarat premierul Ludovic Orban, asearã, într-un interviu la România Tv. Șeful guvernului a amintit cã economia României a suferit din cauza situației create... Citeste mai mult »
sedinta-la-palatul-cotroceni

Şedinţă la Palatul Cotroceni

Preşedintele Klaus Iohannis a programat pentru astăzi, la ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind evaluarea situației economice generate de infecțiile cu noul coronavirus. La reuniune vor participa premierul Ludovic Orban,... Citeste mai mult »
acte-normative-aflate-pe-ordinea-de-zi-a-sedintei-de-guvern

Acte normative aflate pe ordinea de zi a şedinţei de guvern

Mai multe acte normative pentru relansarea economiei ar urma să se afle azi în atenția guvernului, care are programată a doua ședință din această săptămână. Premierul Ludovic Orban anunțat că România va... Citeste mai mult »
premierul-ludovic-orban-considera-ca-parlamentul-nu-avea-atributul-constitutional-si-legal-sa-modifice-hotararea-de-guvern-privind-instituirea-starii-de-alerta

Premierul Ludovic Orban consideră că Parlamentul nu avea atributul constituţional şi legal să modifice Hotărârea de guvern privind instituirea stării de alertă

El acuză o imixtiune grosolană şi o încălcare flagrantă a principiului separaţiei puterilor în stat. Orban spune, însă, că documentul, adoptat de legislativ cu largă majoritate, nu va fi contestat, pentru că... Citeste mai mult »
statutul-cnas,-modificat-subit.-florin-buicu,-mesaj-dur-catre-guvern

Statutul CNAS, modificat subit. Florin Buicu, mesaj dur către Guvern

Deputatul PSD de Mureș Florin Buicu, care deține funcția de președinte al Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților, a scris luni, 18 mai, pe pagina sa de Facebook, un text... Citeste mai mult »