video:-rares-bogdan,-apel-catre-macron:-”fiti-fratele-nostru-mai-mare!”

VIDEO: Rareș Bogdan, apel către Macron: ”Fiți fratele nostru mai mare!”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan a susținut miercuri, 19 ianuarie, în plenul Parlamentului European, un discurs în care l-a rugat pe Emmanuel Macron, președintele Franței, să intervină în procesul de aderare al României... Citeste mai mult »
iohannis:-planul-national-de-combatere-a-cancerului-pune-accent-pe-incurajarea-si-finantarea-suplimentara-a-investigatiilor-medicale

Iohannis: Planul naţional de combatere a cancerului pune accent pe încurajarea şi finanţarea suplimentară a investigaţiilor medicale

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, azi, că Planul naţional de combatere a cancerului fixează ‘obiective realiste şi măsurabile’, şi pune accent pe încurajarea şi finanţarea suplimentară a investigaţiilor medicale, care să depisteze... Citeste mai mult »
caravana-aur,-popas-in-sase-localitati-muresene

Caravana AUR, popas în șase localități mureșene

Caravana AUR va trece joi, 20 ianuarie, prin mai multe localități din județul Mureș, au anunțat reprezentanții formațiunii politice, prin intermediul unui buletin informativ. ”George Simion și Caravana AUR revin joi, 20... Citeste mai mult »
psd,-solutii-pentru-reducerea-facturilor-la-energie

PSD, soluții pentru reducerea facturilor la energie

90% dintre consumatorii casnici vor plăti energia la prețurile de dinainte de liberalizare, începând cu data de 1 februarie 2022, a anunțat marți, 18 ianuarie, prin intermediul unei declarații de presă, președintele... Citeste mai mult »
guvernul-va-lua,-de-la-1-februarie,-noi-masuri-pentru-scaderea-facturilor-la-gaze-si-energia-electrica

Guvernul va lua, de la 1 februarie, noi măsuri pentru scăderea facturilor la gaze şi energia electrică

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, aseară, că în urma unui acord al coaliţiei, plafonul la energie şi gaz va scădea, iar limita de consum va creşte. Totodată, facturile care au fost emise... Citeste mai mult »
tinerii-mureseni,-eligibili-pentru-finantare-din-fondul-pentru-o-tranzitie-justa

Tinerii mureșeni, eligibili pentru finanțare din Fondul pentru o Tranziție Justă

Mihaela Natea, consilier județean din partea Partidului Mișcarea Populară (PMP), a anunțat luni, 17 ianuarie, că tinerii din județul Mureș care au vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani sunt eligibili... Citeste mai mult »
irina-sorescu-vasile-(usr-plus),-propuneri-pentru-modernizarea-transportului-in-comun-din-targu-mures

Irina Sorescu-Vasile (USR-PLUS), propuneri pentru modernizarea transportului în comun din Târgu Mureș

Președintele USR-PLUS Mureș, Irina Sorescu-Vasile, a propus luni, 17 ianuarie, prin intermediul unei declarații de presă, utilizarea sistemului E-ticketing și a afișajului electronic, precum și monitorizarea autobuzelor prin intermediul GPS-ului de către... Citeste mai mult »
legea-plafoanelor-si-a-compensarii-la-energie-si-gaze-va-fi-modificata-saptamana-aceasta

Legea plafoanelor și a compensării la energie și gaze va fi modificată săptămâna aceasta

Guvernul intenționează să modifice în săptămâna aceasta Legea plafoanelor și a compensării la energie și gaze, astfel încât furnizorii care au calculat greșit facturile să le refacă fără penalități. Precizarea a fost... Citeste mai mult »
dumitrita-gliga,-mesaj-pentru-pastrarea-demnitatii-nationale

Dumitrița Gliga, mesaj pentru păstrarea demnității naționale

Președintele interimar al PSD Mureș, deputatul Dumitrița Gliga, a publicat sâmbătă, 15 ianuarie, un mesaj special cu ocazia Zilei Culturii Naționale, dar și cu prilejul împlinirii a 172 de ani de la... Citeste mai mult »
pnl-mures,-demers-pentru-salvarea-a-doua-biserici-de-lemn

PNL Mureș, demers pentru salvarea a două biserici de lemn

Partidul Național Liberal (PNL) Mureș propune reabilitarea, prin intermediul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a bisericilor de lemn din Reghin și Cuștelnic, a anunțat vineri, 14 ianuarie, Ciprian Dobre, președintele... Citeste mai mult »