este-anuntata-o-sedinta-speciala-de-guvern

Este anunțată o ședință specială de Guvern

Este anunțată o ședință specială de guvern pentru adoptatea actului normativ privind compensarea cu 50 de bani a prețurilor la benzină și motorină. Ședința a fost convocată la Palatul Victoria. Reducerea cu... Citeste mai mult »
dumitrita-gliga:-”am-dat-„send”-legii-interoperabilitatii,-pentru-promulgare”

Dumitrița Gliga: ”Am dat „send” Legii Interoperabilității, pentru promulgare”

Plenul Camerei Deputaților a adoptat miercuri, 29 iunie, proiectul de lege privind schimbul de date între sisteme informatice şi crearea Platformei Naţionale de Interoperabilitate (PL-x 415/2022). Potrivit deputatului social-democrat Dumitrița Gliga, efectele... Citeste mai mult »
incepe-productia-de-gaze-naturale-din-marea-neagra

Începe producția de gaze naturale din Marea Neagră

România face un pas decisiv pentru garantarea securității energetice, într-un moment de cotitură și în contextul în care Europa și piețele mondiale iau măsuri rapide pentru a-și aproviziona cetățenii și economiile cu... Citeste mai mult »
nato-are-incepand-de-ieri-un-nou-concept-strategic-in-care-marea-neagra-este-recunoscuta-ca-avand-o-importanta-deosebita

NATO are începând de ieri un nou concept strategic în care Marea Neagră este recunoscută ca având o importanță deosebită

Așa a afirmat președintele Klaus Iohannis la finalul celei de a doua zile de discuții de la Summitul NATO de la Madrid. România și-a atins toate obiectivele pe care și le-a propus... Citeste mai mult »
ciprian-dobre,-mesaj-de-ziua-drapelului-national

Ciprian Dobre, mesaj de Ziua Drapelului Național

Președintele Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, avocatul Ciprian Dobre, a transmis duminică, 26 iunie, un mesaj special cu ocazia Zilei Drapelului Național al României. ”Când eram Președintele Consiliului Județean, am hotărât, împreună... Citeste mai mult »
incepe-productia-de-gaze-naturale-din-marea-neagra

Începe producția de gaze naturale din Marea Neagră

România face un pas decisiv pentru garantarea securității energetice, într-un moment de cotitură și în contextul în care Europa și piețele mondiale iau măsuri rapide pentru a-și aproviziona cetățenii și economiile cu... Citeste mai mult »
proiect-pnl:-sprijin-pentru-femeile-de-afaceri

Proiect PNL: Sprijin pentru femeile de afaceri

Femeile de afaceri pot primi granturi în valoare maximă de 200.000 lei/ IMM, potrivit unui proiect al Ministerului Antreprenoriatului și Turismului. Banii pot fi accesați până în 2027 de aproximativ 5.000 de... Citeste mai mult »
florin-citu-si-a-dat-demisia-de-la-sefia-senatului

Florin Cîţu şi-a dat demisia de la şefia Senatului

Anunțul a fost făcut de preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă. Potrivit acestuia, Alina Gorghiu va prelua interimar conducerea Camerei superioare a Parlamentului. Grupul senatorilor PNL s-a reunit miercuri într-o şedinţă, pe agendă... Citeste mai mult »
coalitia-de-guvernare-se-va-intalni-astazi-pentru-a-stabili-modificarile-ce-vor-fi-aduse-regimului-fiscal

Coaliţia de guvernare se va întâlni astăzi pentru a stabili modificările ce vor fi aduse regimului fiscal

În timp ce social-democraţii propun, printre altele, introducerea impozitului progresiv, a unei taxe de solidaritate pe multinaţionale, dar şi deduceri pentru salariile mici, liberalii au dat asigurări că nu vor renunţa la... Citeste mai mult »
”targul-fetelor”-de-la-gurghiu,-apreciat-de-dumitrita-gliga

”Târgul Fetelor” de la Gurghiu, apreciat de Dumitrița Gliga

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a participat duminică, 26 iunie, la ”Târgul Fetelor” de la Gurghiu, eveniment organizat de Primăria Comunei Gurghiu și Consiliul Local Gurghiu, în parteneriat cu Consiliul Județean Mureș și... Citeste mai mult »