foto:-impreuna-pentru-udmr,-la-al-xv-lea-congres

FOTO: Împreună pentru UDMR, la al XV-lea Congres

UDMR, pe linia FIDESZ – „Împreună pentru familie” Politica rămâne și în România în continuare o vorbărie golită de conținut și am simțit-o ascultând o serie de discursuri la cel de-al 15-lea... Citeste mai mult »
dan-barna,-intalnire-cu-simpatizantii-usr-plus-din-mures

Dan Barna, întâlnire cu simpatizanții USR PLUS din Mureș

Fostul vicepremier Dan Barna, candidat la funcția de președinte al USR PLUS, a efectuat, în weekendul care a trecut, o vizită electorală în municipiul Târgu Mureș. ”Dincolo de așteptări și competiție, bucuria... Citeste mai mult »
calendarul-motiunii-de-cenzura-depuse-la-adresa-guvernului-de-usr-plus-si-aur-ar-putea-fi-stabilit-astazi

Calendarul moţiunii de cenzură depuse la adresa guvernului de USR PLUS şi AUR ar putea fi stabilit astăzi

Conducerea celor două Camere ale Parlamentului ar urma să fie convocate, astăzi, pentru stabilirea calendarului moţiunii de cenzură depuse la adresa guvernului de USR PLUS şi AUR. În plus, premierul este chemat... Citeste mai mult »
guvernul-doreste-sa-adopte-o-ordonanta-de-urgenta-care-sa-puna-in-practica-programul-„din-grija-pentru-copii”

Guvernul dorește să adopte o ordonanță de urgență care să pună în practică programul „Din grijă pentru copii”

Acesta are două obiective, unul pe termen scurt pentru protejarea psihică și emoțională a copiilor în pandemie și în perioada post-pandemie și un altul pe termen lung care se referă la elaborarea... Citeste mai mult »
cristian-chirtes,-pledoarie-pentru-infiintarea-garzii-nationale-forestiere

Cristian Chirteș, pledoarie pentru înființarea Gărzii Naționale Forestiere

Senatorul liberal Cristian Chirteș a susținut, în urmă cu câteva zile, în plenul Senatului României, poziția grupului parlamentar al Partidului Național Liberal cu privire la înființarea Gărzii Naționale Forestiere prin reorganizarea fostei... Citeste mai mult »
deputatul-usr-plus-adrian-giurgiu,-scrisoare-deschisa-catre-ministrul-mediului

Deputatul USR PLUS Adrian Giurgiu, scrisoare deschisă către ministrul Mediului

Deputatul USR PLUS de Mureș Adrian Giurgiu, membru în Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic a Camerei Deputaților, i-a adresat vineri, 17 septembrie, ministrului Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tánczos Barna, o scrisoare... Citeste mai mult »
ludovic-orban,-prezent-la-prezentarea-motiunii-lui-florin-citu-in-pnl-mures

Ludovic Orban, prezent la prezentarea Moțiunii lui Florin Cîțu în PNL Mureș

Comitetul Director Județean al filialei Mureș a Partidului Național Liberal a hotărât vineri, 17 septembrie, susținerea cu 63 de voturi din 68 de membri prezenți, a moțiunii „România liberală”, prin care prim-ministrul... Citeste mai mult »
liberalul-ciprian-dobre,-viitor-ministru?-raspunsul-premierului-citu

Liberalul Ciprian Dobre, viitor ministru? Răspunsul premierului Cîțu

Premierul României, Florin Cîțu, și-a prezentat vineri, 17 septembrie, la Târgu Mureș, în cadrul unei ședințe a Comitetului Director Județean al PNL Mureș, moțiunea ”România liberală” prin care candidează la funcția de... Citeste mai mult »
florin-citu,-preferatul-liberalilor-mureseni

Florin Cîțu, preferatul liberalilor mureșeni

Comitetul Director Județean al filialei Mureș a Partidului Național Liberal a hotărât vineri, 17 septembrie, susținerea cu 63 de voturi din 68 de membri prezenți, a moțiunii „România liberală”, prin care prim-ministrul... Citeste mai mult »
majoritatea-liberalilor-mureseni-il-sustin-pe-florin-citu

Majoritatea liberalilor mureșeni îl susțin pe Florin Cîțu

Comitetul Director Județean al filialei Mureș a Partidului Național Liberal a hotărât susținerea, cu 63 de voturi din 68 de membri prezenți, a moțiunii „România liberală”, prin care prim-ministrul Florin Cîțu candidează... Citeste mai mult »