candidatii-pol-la-consiliul-local-targu-mures

Candidații POL la Consiliul Local Târgu Mureș

Echipa Partidului Oamenilor Liberi (POL) și-a desemnat candidații pentru funcția de consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș la alegerile locale care vor fi organizate în data de 27 septembrie 2020. Potrivit... Citeste mai mult »
primarul-din-targu-mures-propune-ca-scoala-sa-inceapa-dupa-alegeri

Primarul din Târgu Mureş propune ca şcoala să înceapă după alegeri

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, propune ca, în marile oraşe, şcoala să înceapă pe 5 octombrie, la o săptămână după alegerile locale, astfel încât autorităţile să poată dezinfecta unităţile şcolare în... Citeste mai mult »
presedintele-si-vicepresedintele-bej-mures,-desemnati-prin-tragere-la-sorti

Președintele și vicepreședintele BEJ Mureș, desemnați prin tragere la sorți

Sediul Tribunalului Mureș a găzduit vineri, 7 august, desemnarea prin tragere la sorți, de către președintele instituției, judecător Veronica Szasz, a președinților birourilor electorale de circumscripție și a locțiitorilor acestora. Tragerea la... Citeste mai mult »
perioada-de-depunere-a-candidaturilor-la-alegerile-locale-se-incheie-pe-18-august

Perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale se încheie pe 18 august

Perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din luna septembrie se încheie pe 18 august. Potrivit legislației în vigoare, propunerile de candidați pentru consilierii locali și județeni, pentru primari și președinții... Citeste mai mult »
au-fost-alesi-presedintii-birourilor-electorale-din-judetul-mures

Au fost aleși președinții birourilor electorale din județul Mureș

Aceștia au fost desemnați prin tragere la sorți astăzi, la sediul Tribunalului Mureș în ședință publică, pentru cele 102 circumscripții electorale din județul Mureș. Președintele Tribunalului Mureș, Veronica Szasz, a nominalizat președinții... Citeste mai mult »
corina-cretu:-autostrada-unirii-trebuie-sa-fie-prioritatea-zero-a-actualei-administratii

Corina Creţu: Autostrada Unirii trebuie să fie prioritatea zero a actualei administraţii

Europarlamentarul Corina Creţu a declarat vineri, la Târgu Mureş, că termenul oferit de ministrul Transporturilor pentru finalizarea Autostrăzii Unirii, pentru anul 2027, este foarte lung. Crețu susține că autostrada Ungheni – Iaşi... Citeste mai mult »
incepe-perioada-de-depunere-a-candidaturilor-pentru-alegerile-locale-din-luna-septembrie

Începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din luna septembrie

Astăzi începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din luna septembrie. Potrivit legislației în vigoare, propunerile de candidați pentru consilierii locali și județeni, pentru primari și președinții de consilii județene... Citeste mai mult »
a-fost-promulgata-legea-privind-combaterea-hartuirii-morale-la-locul-de-munca

A fost promulgată Legea privind combaterea hărţuirii morale la locul de muncă

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, Legea referitoare la prevenirea şi combaterea hărţuirii morale la locul de muncă. Potrivit legii, ‘constituie hărţuire morală la locul de muncă şi se sancţionează disciplinar, contravenţional... Citeste mai mult »
incepe-perioada-de-depunere-a-candidaturilor-pentru-alegerile-locale

Începe perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă că, mâine, începe perioada de depunere a candidaturilor la alegerile locale care vor avea loc pe 27 septembrie. Ultima zi de depunere a candidaturilor este 18 august, precizează... Citeste mai mult »
liberalul-ioan-mocean,-candidat-pentru-un-nou-mandat-de-primar-in-sarmasu

Liberalul Ioan Mocean, candidat pentru un nou mandat de primar în Sărmașu

Actualul primar al orașului Sărmașu, ing. Ioan Mocean (PNL), și-a anunțat intenția de a candida pentru un nou mandat la alegerile locale care vor fi organizate în data de 27 septembrie 2020.... Citeste mai mult »