primariile-din-mures-intensifica-actiunile-de-dezinfectie

Primăriile din Mureș intensifică acțiunile de dezinfecție

La Târgu Mureș dezinfecția scărilor de bloc a început încă de ieri, iar primele obiective vizate au fost cele din cartierele Rovinari şi Aleea Carpați, străzile Libertății, Depozitelor. În perioada următoare se... Citeste mai mult »
peste-1.000-de-targumureseni-au-sunat-la-tel-verde-cerand-ajutor

Peste 1.000 de târgumureșeni au sunat la Tel Verde cerând ajutor

Primăria Târgu Mureș a lansat o linie telefonică cu apelare gratuită, la care pot suna cei care au nevoie de ajutor în livrarea alimentelor. Programul este destinat persoanelor de peste 65 de... Citeste mai mult »
bancile din gheorgheni ridicate de primarie pentru a ii determina pe oameni sa ramana in casa

Băncile din Gheorgheni, ridicate de Primărie, pentru a îi determina pe oameni să rămână în casă

Zeci de bănci de pe spaţiul public din municipiul Gheorgheni au fost strânse de angajaţii Primăriei şi au fost depozitate la sediul societăţii de gospodărie din oraş, pentru a-i determina pe oameni... Citeste mai mult »
marius pascan si a prezentat proiectele pentru primaria tg mures

Marius Pașcan și-a prezentat proiectele pentru Primăria Tg Mureș

Fost prefect de Mureș și actual deputat al Partidului Mișcarea Populară, Marius Pașcan și-a lansat astăzi, oficial, la Târgu-Mureș, candidatura pentru funcția de primar al municipiului. Întărirea parteneriatului cu Universitatea de Medicina,... Citeste mai mult »
conflict intre primarie si consiliul judetean in privinta podurilor peste mures

Conflict între Primărie și Consiliul Județean în privința podurilor peste Mureș

Primarul Municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a trimis o scrisoare Consiliului Județean Mureș în care critică deciziile luate de consilierii județeni. Principala nemulțumire este nealocarea de fonduri localităților din județ pentru realizarea studiilor... Citeste mai mult »
primariile din judetul mures primesc 43 de milioane de lei

Primăriile din județul Mureș primesc 43 de milioane de lei

Consilierii județeni au aprobat în ședința extraordinară de astăzi repartizarea pe anul 2020 a fondurilor primite de la bugetul central, sume constituite din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul... Citeste mai mult »
turnurile si bastioanele brasovului la doar un pas de a fi preluate oficial de primarie

Turnurile și bastioanele Brașovului, la doar un pas de a fi preluate oficial de Primărie

Turnurile și bastioanele Brașovului, la doar un pas de a fi preluate oficial de Primărie. În prezent, monumentele istorice sunt înscrise în Cartea Funciară atât la Consiliul Județean, cât și la municipalitate.... Citeste mai mult »
bani de functionare de la guvern pentru ca primariile sa si inchida anul fara datorii

Bani de funcționare de la Guvern pentru ca primăriile să-și închidă anul fără datorii

Executivul a aprobat, înainte de Crăciun, alocarea sumei de 17,4 milioane de lei pentru 24 de localități din județul Mureș, pentru cheltuielile urgente ale administrațiilor locale. Astfel, Primăria Tg. Mureș a beneficiat... Citeste mai mult »
primaria sibiu a amplasat un brad de craciun artificial care a costat peste 600 000 de lei

Primăria Sibiu a amplasat un brad de Crăciun, artificial, care a costat peste 600.000 de lei

Primăria a amplasat în Piaţa Mare din centrul istoric al municipiului Sibiu bradul de Crăciun, care a costat peste 600.000 de lei, fiind alcătuit din 2.400 de crenguţe artificiale, împodobite cu peste... Citeste mai mult »
de luna aceasta reghinenii platesc salubritatea la primarie

De luna aceasta, reghinenii plătesc salubritatea la primărie

Începând cu data de 1 noiembrie 2019, Primăria Municipiului Reghin a instituit taxa specială de salubrizare, ce va fi achitată alături de celelalte taxe, semestrial sau anual, ca urmare a aderării la... Citeste mai mult »