protest-al-angajatilor-salubriserv

Protest al angajaților Salubriserv

Peste 400 de angajaţi ai societăţii de salubritate din Târgu Mureş sunt îngrijorați că vor rămâne fără loc de muncă după ce contractul cu Primăria a expirat, iar serviciul a fost delegat... Citeste mai mult »
protest-impotriva-defrisarilor-ilegale-de-lemn

Protest împotriva defrișărilor ilegale de lemn

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat o manifestație de protest împotriva a ceea ce reprezentanții partidului numesc ”mafiei lemnului” care căpușează una din principalele resurse ale țării. Manifestația va avea loc... Citeste mai mult »
doar-trei-sferturi-din-personalul-operativ-de-la-ambulanta-mures-a-primit-stimulentul-de-500-de-euro

Doar trei sferturi din personalul operativ de la Ambulanța Mureș a primit stimulentul de 500 de euro

Este motivul pentru care unii sindicaliști au ieșit astăzi, pentru două ore, în curtea interioară a Serviciului, la un protest de susținere a colegilor discriminați, dar și pentru a aduce în atenția... Citeste mai mult »
acum:-proteste-si-”plimbari”-ale-sindicalistilor-de-la-ambulanta

Acum: proteste și ”plimbări” ale sindicaliștilor de la Ambulanță

Un protest neautorizat are loc astăzi în București și la sediul Serviciilor de Ambulanță între orele 10,00 și 12,00. Deoarece nu sunt permise protestele în această perioadă, cei aproximativ 40 de lideri... Citeste mai mult »
ambulantierii-protesteaza-azi-in-fata-parlamentului

Ambulanţierii protestează azi în faţa Parlamentului

Federaţia Naţională Sindicală ‘Ambulanţa’ din România organizează, azi, în intervalul orar 10:00 – 12:00, în Bucureşti şi în toate serviciile de ambulanţă din ţară, un protest pe fondul nemulţumirilor generate de amânarea... Citeste mai mult »
amenintati-de-faliment,-crescatorii-de-vaci-vor-sa-protesteze-la-ministerul-agriculturii

Amenințați de faliment, crescătorii de vaci vor să protesteze la Ministerul Agriculturii

Este o problemă cu laptele în toată țara pentru că 80 la sută dintre procesatorii din România au redus mult prețul la lapte, de la 1,60 lei la 1,30 lei. Mai grav... Citeste mai mult »
protest-al-comerciantilor-din-pietele-din-targu-mures

Protest al comercianților din piețele din Târgu Mureș

Zeci de comercianți din piețele din Târgu Mureș s-au revoltat astăzi pentru faptul că nu li se mai permite activitatea la tarabe. Vânzătorii s-au adresat Primăriei Târgu Mureș și Prefecturii cerând să... Citeste mai mult »
masuri-dupa-protestul-ambulantierilor,-in-mures

Măsuri după protestul ambulanțierilor, în Mureș

Managerul Spitalului Clinic Județean Mureș, Dr. Daniel Porav-Hodade a anunțat într-un comunicat de presă că a stabilit o procedură de formare a echipelor de medici, care vor asigura internările, astfel încât toate... Citeste mai mult »
proteste sambata in toata tara impotriva legii vaccinarii

Proteste sâmbătă în toată țara împotriva Legii vaccinării

Au fost proteste în stradă, ieri, în mai multe oraşe din ţară faţă de noua lege a vaccinării. Oamenii susţin că proiectul legislativ, care aşteaptă votul decisiv în Camera Deputaţilor, le încalcă... Citeste mai mult »
comunitatea declic protesteaza azi la ministerul mediului fata de poluarea din marile orase

Comunitatea Declic protestează, azi, la Ministerul Mediului faţă de poluarea din marile oraşe

Reprezentanţii Comunităţii Declic protestează, azi, în faţa Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la calitatea aerului. Totodată, aceştia îi vor solicita ministrului Costel Alexe... Citeste mai mult »