autoritatile-se-pregatesc-pentru-scenariul-4-in-lupta-cu-noul-virus,-in-care-am-putea-intra-chiar-de-astazi

Autoritățile se pregătesc pentru scenariul 4 în lupta cu noul virus, în care am putea intra chiar de astăzi

Aseară au fost anunțate mai multe prevederi care vizează sistemul de Sănătate. Iar personalul medical de specialitate nu mai poate refzuza detașarea sau delegarea, pe perioada stării de urgență. Ei trebuie să... Citeste mai mult »
2020 03 29 b rsz crp

Ordonanţa numărul 4: Preţurile la utilităţi şi carburanţi, plafonate

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat duminică adoptarea unei noi ordonanţe militare, care o modifică pe cea anterioară. Respectiva ordonanţă vine cu prevederi vizând persoanele vârstnice precum şi, atenţie!, cu plafonarea... Citeste mai mult »
057f5f47b1a5be11c8e21198cea780f8 2048x1365 1

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și secretarul de stat Raed Arafat au anunțat astăzi, 25 martie, semnarea celei mai mari finanțări primite până acum de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. 682 de milioane de euro din bani europeni, alocați Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, și secretarul de stat Raed Arafat au anunțat astăzi, 25 martie, semnarea celei mai mari finanțări primite până acum de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).... Citeste mai mult »
noi restrictii impuse de guvern pentru combaterea raspandirii covid 19

Noi restricții impuse de guvern pentru combaterea răspândirii COVID-19

Ministrul de interne a anunțat adoptarea unei ordonanțe militare, prin care sunt impuse noi restricții pentru combaterea răspândirii COVID-19. Prevederile Ordonanței Militare nr. 2 din 21 martie 2020: Art.1. Se suspendă temporar... Citeste mai mult »
mesaj al secretarului de stat sef al departamentului pentru situatii de urgenta ministerul afacerilor interne raed arafat

Mesaj al Secretarului de Stat, Șef al Departamentului pentru Situații de Urgență – Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat

Evitați la maximum activitățile care nu sunt esențiale în această perioadă și respectați măsurile de distanțare socială, iar acolo unde este cazul pe cele de izolare – recomandă Secretarul de Stat, Șef... Citeste mai mult »
raed arafat avertizeaza populatia sa ia in considerare doar comunicarile oficiale

Raed Arafat avertizează populația să ia în considerare doar comunicările oficiale

Președintele Grupului de Suport Tehnico-Știinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, Dr. Raed Arafat a atras, din nou, atenția, populației să nu ia în considerare nimic din ceea se publică... Citeste mai mult »
masuri noi de prevenire a raspandirii coronavirusului anuntate de ministrul de interne

Măsuri noi de prevenire a răspândirii coronavirusului, anunțate de ministrul de interne

Marcel Vela, ministrul de Interne: – se suspendă activitatea de servire și consum a produselor  alimentare, a băuturilor alcoolice și nonalcoolice de către restaurante, cafenele și hoteluri sau alte localuri publice în... Citeste mai mult »
raed arafat dosar penal pentru divulgare informatii confidentiale

Raed Arafat, DOSAR PENAL pentru divulgare informaţii confidențiale!

Procurorii Parchetului General s-au autosesizat și au făcut dosar penal in REM celor din Grupul de Comunicare Strategică, din care fac parte Raed Arafat, Dr Streinu Cercel, profesorului Alexandru Rafila, pentru “divulgare... Citeste mai mult »
institutiile publice obligate sa decaleze programul pentru angajati

Instituţiile publice, obligate să decaleze programul pentru angajaţi

Instituţiile publice vor fi obligate, începând de mâine, să-şi decaleze programul de lucru pentru angajaţi, astfel încât aceştia să înceapă activitatea la trei ore diferite, pentru evitarea aglomerării transportului public şi reducerea... Citeste mai mult »
pacientii infectati cu covid 19 ar putea ramane la domiciliu

Pacienții infectați cu COVID 19 ar putea rămâne la domiciliu

Măsura ar putea fi luată în cazul în care numărul îmbolnăvirilor crește alarmant, după modelul altor state afectate de coronavirus. Declarația a fost făcută de secretarul de stat în MAI, dr. Raed... Citeste mai mult »