foto:-dragobetele,-sarbatorit-de-b-unici

FOTO: Dragobetele, sărbătorit de B-Unici

Conform vechii  zicale “Azi e Dragobetele, se sărută fetele”, în  fiecare an, pe 24 februarie, B-unicii de la Căminul pentru persoane  vârstnice Târgu-Mureș sărbătoresc această sărbătoare înrădăcinată în cultura românească. Dacă de... Citeste mai mult »
au-ramas-6-zile-de-reduceri-consistente-la-produse-de-amenajari-interioare,-oferite-negro-construct.-profitati-acum!

Au rămas 6 zile de reduceri consistente la produse de amenajări interioare, oferite Negro Construct. Profitați acum!

Au mai rămas 6 zile în care compania Negro Construct vă oferă – cu prilejul inaugurării noului showroom – reduceri substanțiale la o gamă complexă de produse pentru amenajări interioare. „Clienții, partenerii... Citeste mai mult »
consultare-publica-pe-tema-fondului-pentru-tineret,-la-consiliul-judetean-mures

Consultare publică pe tema Fondului pentru tineret, la Consiliul Județean Mureș

În conformitate cu prevederile art.28 din Legea tinerilor nr.350/2006, cu modificările şi completările ulterioare, prin Hotărârea nr.17/2020 privind aprobarea bugetului general al Judeţului Mureş pentru anul 2020 şi stabilirea unor măsuri bugetare,... Citeste mai mult »
adi-”ecolect-mures”-angajeaza-expert

ADI ”Ecolect Mureș” angajează expert

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Ecolect Mureș” anunță organizarea unui concurs pentru ocuparea unui post vacant de expert în cadrul departamentului de monitorizare și a unui post de jurist din cadrul asociației.... Citeste mai mult »
”tinerii-dezbat”-si-in-judetul-mures

”Tinerii dezbat” și în județul Mureș

Etapa județeană a Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică ”Tinerii dezbat” va avea loc în perioada 4-31 mai 2020. ”În funcție de resursele umane și materialele implicate, comisia de organizare... Citeste mai mult »
spectacol-la-ansamblul-artistic-profesionist”muresul”

Spectacol la Ansamblul Artistic Profesionist”Mureşul”

Ansamblul artistic profesionist “Mureşul”, vă invită joi, 27 februarie, de la ora 18.00, la spectacolul folcloric extraordinar la  Lăsatul  Secului  – Sala Ansamblul „Mureşul”.   Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: Spectacol... Citeste mai mult »
foto:-„cu-si-despre-caragiale”,-la-sarmasu

FOTO: „Cu și despre Caragiale”, la Sărmașu

Zi marcantă pentru sărmășeni data de 15 februarie 2020, la Biblioteca „Liviu Rusu” Sărmașu, cinstirea unor valori culturale ca Ion Luca Caragiale și Grigore Vieru, cărora le-a fost adusă la lumină opera... Citeste mai mult »
sistare-de-gaze-naturale-pe-mai-multe-strazi-din-ludus

Sistare de gaze naturale pe mai multe străzi din Luduș

Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în orașul Luduș, pe străzile: Nicolae Grigorescu, Gării, CFR,... Citeste mai mult »
angajari-la-aeroportul-”transilvania”

Angajări la Aeroportul ”Transilvania”

Aeroportul Internațional ”Transilvania” Târgu-Mureș scoate la concurs mai multe posturi, după cum urmează: – Referent de specialitate la Compartimentul Financiar, Contabil și analiză economică (un post, pe durată nedeterminată, data concursului: 6... Citeste mai mult »
muresean-inchis-pentru-furt-calificat

Mureșean închis pentru furt calificat

Poliţişti din cadrul oraşului Ungheni au pus în aplicare marți, 18 februarie, un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Târgu-Mureş, privind un bărbat în vârstă de 42 de ani,... Citeste mai mult »