invitatie-la-spectacolul-extraordinar-”miorita”

Invitație la spectacolul extraordinar ”Miorița”

Sala Ansamblului Artistic Profesionist ”Mureș” din Târgu Mureș va găzdui, în data de 19 aprilie, de la ora 19.00, spectacolul extraordinar ”Miorița”. ”Un spectacol inedit plin de emoție și sensibilitate vă așteaptă... Citeste mai mult »
parintele-ilie-daian-s-a-pensionat

Părintele Ilie Dăian s-a pensionat

Personalități importante în viața fiecărei comunități, preoții se bucură de respectul credincioșilor care găsesc în Biserică, în Cuvântul Domnului un punct de sprijin, o alinare a suferințelor spirituale și materiale de care... Citeste mai mult »
primaria-comunei-acatari-angajeaza-referent

Primăria Comunei Acățari angajează referent

Primăria Comunei Acățari organizează concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de referent, clasa III, grad superior, în cadrul Compartimentului fond funciar. Concursul este organizat în baza articolului... Citeste mai mult »
directia-5,-concert-la-targu-mures

Direcția 5, concert la Târgu Mureș

Formația Direcția 5 va susține luni, 8 mai, de la ora 20.00, un concert în Sala mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. ”Concertul face parte din Turneul Național 2023 Direcția 5 ”Forever Love”.... Citeste mai mult »
„constantin“,-povestea-lui-brancoveanu,-dincolo-de-mit

„Constantin“, povestea lui Brâncoveanu, dincolo de mit

Teatrul Naţional Târgu Mureş – Compania „Liviu Rebreanu“ anunţă o nouă reprezentaţie a spectacolului „Constantin“ de Alexandru Popa, în regia lui Tudor Lucanu. „Comploturi, intrigi, strategii de manipulare, negocieri, duplicitate, trădări, promisiuni.... Citeste mai mult »
ziua-politiei-sarbatorita-la-ibanesti

Ziua Poliției sărbătorită la Ibănești

Poliţiştii de la Secția 8 Poliție Rurală Petelea s-au aflat sâmbătă, 25 martie, pe raza localității Ibănești, unde a fost prezentată tehnica şi dotarea Poliţiei. Activitatea a fost organizată de Ziua Poliției... Citeste mai mult »
„tatal-meu,-preotul“-va-marturisi-la-sala-mica

„Tatăl meu, preotul“ va mărturisi la Sala Mică

Care e legătura dintre dragoste şi moralitate, credinţă şi familie, convingere şi ipocrizie? Cum ar reacţiona un părinte – cap al familiei –, de profesie preot, la vestea că fiul său, căruia... Citeste mai mult »
adolescenti-mureseni-arestati-pentru-talharie-calificata

Adolescenți mureșeni arestați pentru tâlhărie calificată

Poliția municipiului Târnăveni a fost sesizată, în data de 20 martie, prin apelul unic de urgență 112, referitor la faptul că pe raza municipiului un bărbat a fost agresat fizic, fiindu-i sustrasă... Citeste mai mult »
locuri-de-munca

Locuri de muncă

Agenţii economici din România au la dispoziţie 53.304 locuri de muncă, la nivel naţional, în timp ce angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români 222 de posturi, arată datele centralizate... Citeste mai mult »
antrenamente-caritabile-de-kangoo-jumps

Antrenamente caritabile de Kangoo Jumps

Preşedinta Kangoo Jumps România, trainerul internaţional Kinga Sebestyén, a făcut un apel la toţi instructorii de Kangoo Jumps din ţară să organizeze, în fiecare zi rămasă din această lună, antrenamente caritabile, pentru... Citeste mai mult »