foto:-al-doilea-proiect-erasmus-+-la-scoala-gimnaziala-hodac

FOTO: Al doilea proiect Erasmus + la Şcoala Gimnazială Hodac

Viteza cu care se desfăşoară aproape totul în zilele noastre ne face să ne simţim neliniştiţi şi, poate, anxioşi. Rapiditatea cu care evoluează ştiinţa şi tehnologia ne determină să fim şi noi... Citeste mai mult »
activitati-de-informare-impotriva-consumului-de-droguri

Activități de informare împotriva consumului de droguri

Polițiștii de la prevenire, alături de jandarmi de la Gruparea Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Mureș, s-au deplasat, recent, atât la Cristești, cât și... Citeste mai mult »
ludus:-conducta-schimbata-cu-operativitate

Luduș: Conductă schimbată cu operativitate

Orașul Luduș este așezarea situată între două ape curgătoare, Pârâul de Câmpie și Mureșul și care a fost cunoscută odinioară ca beneficiară a apei potabile transportată cu sacalele. Despre acea perioadă își... Citeste mai mult »
csu-scott,-pe-podium-alaturi-de-campionul-mondial-vlad-dascalu

CSU Scott, pe podium alături de campionul mondial Vlad Dascălu

În weekend-ul recent încheiat, riderii CSU Scott au participat la Campionatul Național de Mountain Bike Cross Country Short Track (XCC), competiție în premieră pentru România și Olympic Cross Country (XCO), alături de... Citeste mai mult »
regulament-nou-pentru-pescari,-la-ludus

Regulament nou pentru pescari, la Luduș

Direcția strategică 6 din cadrul Strategiei de dezvoltare locală a orașului Luduș pentru perioada 2021-2027 prevede direcțiile principale de dezvoltare a turismului, patrimoniului cultural și cultelor. În Portofoliul de proiecte, la poziția... Citeste mai mult »
ziua-drapelului-national,-sarbatorita-la-targu-mures

Ziua Drapelului Național, sărbătorită la Târgu Mureș

Pentru sărbătorirea Zilei Drapelului Național, Garnizoana Târgu Mureş şi Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş, cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu Mureş și al Consiliulul Judeţean Mureş, organizează duminică, 26 iunie, începând cu ora... Citeste mai mult »
casa-din-cerghid-facuta-scrum

Casă din Cerghid făcută scrum

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină joi, 23 iunie, în jurul orei 3.00, la un incendiu produs la o locuință situată pe strada Principală din localitatea... Citeste mai mult »
scoala-ardeleana-–-ieri,-azi,-mereu

Școala Ardeleană – ieri, azi, mereu

Școala Ardeleană – ieri, azi, mereu Dacă ar fi să rezum în câteva cuvinte ceea ce consider că este demn de reținut despre Școala Ardeleană, cu referire la evenimentul petrecut ieri, aș... Citeste mai mult »
activitati-antidrog-cu-tineri-din-casele-de-tip-familial

Activități antidrog cu tineri din casele de tip familial

Subiectul drogurilor este prioritar în activitățile instituțiilor cu atribuții în domeniu: polițiști, specialiști ANA (Agenția Națională Antidrog), jandarmi. Odată cu debutul vacanței, activitățile orientate spre tineri se îndreaptă spre locuri de petrecere... Citeste mai mult »
conferinta-de-comunicari-stiintifice                        

Conferință de comunicări științifice                        

Secția de Științele Naturii din cadrul Muzeului Județean Mureș organizează, în perioada 22-24 iunie, conferința de comunicări științifice cu participare internațională „Preocupări recente în cercetarea, conservarea şi valorificarea patrimoniului cultural”, aflată la... Citeste mai mult »