video,-foto:-mercenarii-din-asserculis,-popas-la-padurea-rotunda

VIDEO, FOTO: Mercenarii din Asserculis, popas la Pădurea Rotundă

Mercenarii din Asserculis au făcut un popas la Reghin, mai exact la Pădurea Rotundă, locul unde și-au etalat măiestria și meșteșugul armelor, cu ocazia evenimentului ”Reghinul dansează” organizat de municipalitatea reghineană în... Citeste mai mult »
video,foto:-flashmob,-cavaleri,-party.-distractie-pana-in-zori-la-padurea-rotunda

VIDEO,FOTO: Flashmob, cavaleri, party. Distracție până în zori la Pădurea Rotundă

Pădurea Rotundă din Reghin a (re)devenit gazda distracției și bunei dispoziții, sâmbătă, 11 iunie cu ocazia evenimentului ”Reghinul dansează”.  Sute de copii au avut parte de momente de dans pregătite special pentru... Citeste mai mult »
sarbatoarea-de-sanziene-la-muzeul-etnografic-”anton-badea”

Sărbătoarea de Sânziene la Muzeul Etnografic ”Anton Badea”

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin păstrează și în acest an tradiția de Sânziene, moment care va fi marcat vineri, 24 iunie, începând cu ora 17. Programul evenimentului cuprinde reproducerea obiceiului popular... Citeste mai mult »
video,-foto:-carp-reghin,-sapte-decenii-in-slujba-pensionarilor

VIDEO, FOTO: CARP Reghin, șapte decenii în slujba pensionarilor

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Reghin și-a aniversat a finele săptămânii trecute cei 70 de ani de activitate alături de invitați din întrega țară, reprezentanți ai caselor de ajutor reciproc... Citeste mai mult »
sasii-reghineni,-la-„ziua-tinutului-natal”

Sașii reghineni, la „Ziua Ținutului Natal”

Formația de dansuri a Forumului German din Reghin a participat în perioada 3-6 iunie 2022 la manifestarea culturală „Heimattag” – Ziua Ținutului Natal”- desfășurată în Germania, la Dinkelsbühl, și organizată de Uniunea... Citeste mai mult »
comunitatea-blaga,-la-un-nou-proiect-pentru-comunitate

Comunitatea Blaga, la un nou proiect pentru comunitate

Comunitatea Blaga continuă seria proiectelor derulate cu și pentru comunitate, cel mai recent fiind un proiect de tip Service Learning care are în vedere realizarea unor trasee educaţionale, aplicarea de coduri QR... Citeste mai mult »
”ingerul-meu,-gabriel”-se-lanseaza-azi-la-reghin

”Îngerul meu, Gabriel” se lansează azi la Reghin

Jurnalista Dorina Matiș își va lansa prima sa carte, ”Îngerul meu, Gabriel – Ghid de vindecare a suferințelor determinate de despărțiri” și la Reghin. Lansarea va avea loc astăzi, ora 17 la... Citeste mai mult »
sofer-beat-prins-conducand-prin-reghin

Șofer beat prins conducând prin Reghin

Polițiștii rutieri din Reghin au oprit sâmbătă, 18 iunie, pe strada Sălciilor din localitate, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani. ”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat... Citeste mai mult »
reghin:-motociclu-condus-de-un-tanar-drogat

Reghin: Motociclu condus de un tânăr drogat

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin au oprit în trafic vineri, 17 iunie, un motociclu condus de un tânăr de 19 ani. Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al... Citeste mai mult »
reghinul-da-cablurile-jos-de-pe-stalpi,-deocamdata-in-zona-centrala

Reghinul dă cablurile jos de pe stâlpi, deocamdată în zona centrală

     Primăria Reghin a atribuit un contract de peste 2,6 milioane de lei pentru introducerea în subteran a cablurilor de alimentare a iluminatului public precum și a celor de telecomunicații.  ... Citeste mai mult »