trio-farfarello-revine-la-reghin.-”violonistul-diavolului”-poposeste-in-”dogma”

Trio farfarello revine la Reghin. ”Violonistul Diavolului” poposește în ”Dogma”

Mani Neumann, Der Teufelsgeiger (Violonistul Diavolului), cunoscut publicului din România în urma colaborării sale de lungă durată cu formația Phoenix, (re)aduce Trio Farfarello la Reghin, sâmbătă, 1 aprilie, ora 21 în Clubul... Citeste mai mult »
video,-foto:-canalul-morii-din-reghin:-trecut-bogat,-prezent-in-lucru,-viitor-optimist

VIDEO, FOTO: Canalul Morii din Reghin: Trecut bogat, Prezent în lucru, Viitor optimist

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Asociația unDAverde a organizat un tur ghidat pe Canalul Morii din municipiul Reghin, prilej pentru participanți să (re) descopere cum s-a transformat acest curs de apă,... Citeste mai mult »
se-sisteaza-apa-potabila-la-reghin,-voivodeni,-lunca,-batos,-faragau-si-breaza

Se sistează apa potabilă la Reghin, Voivodeni, Lunca, Batoș, Fărăgău și Breaza

Din cauza unor lucrări programate pe rețeaua de distribuție, respectiv reparație capitală conducte aspirație-refulare la Stația de pompare de pe str. Apalinei din municipiul Reghin, joi, 30 martie 2023, între orele 08:00-22:00... Citeste mai mult »
sistare-de-apa-pe-34-de-strazi-din-reghin-si-in-cinci-comune-limitrofe

Sistare de apă pe 34 de străzi din Reghin și în cinci comune limitrofe

Compania Aquaserv SA Sucursala Reghin anunţă consumatorii că din cauza unor lucrări programate pe rețeaua de distribuție, respectiv reparație capitală conducte aspirație-refulare la Stația de pompare de pe str. Apalinei, se sistează... Citeste mai mult »
reghin:-sapunul-impaslit,-secretul-scrubului-corporal-din-vechime

Reghin: Săpunul împâslit, secretul scrubului corporal din vechime

Deşi ar părea că scrubul este doar un moft sezonier, exfolierea corporală şi facială se practica din vechime şi făcea diferenţa, la fel ca şi acum, între o piele fină şi netedă... Citeste mai mult »
au-inceput-procedurile-de-expropriere-a-imobilelor-de-pe-traseul-soselei-de-centura-a-reghinului

Au început procedurile de expropriere a imobilelor de pe traseul șoselei de centură a Reghinului

Decizia Guvernului a fost publicată în Monitorul Oficial, împreună cu lista imobilelor proprietate privată și publică a statului supuse exproprierii, de pe raza localităților Reghin, Suseni, Solovăstru și Petelea. Urmează ca fiecare... Citeste mai mult »
interviu-interesul-pacientului,-primordial-la-spitalul-municipal-”dr.-eugen-nicoara”-reghin

INTERVIU. Interesul pacientului, primordial la Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

La început de an, cotidianul Zi de Zi a realizat un interviu cu managerul Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară”, Florentina Simona Toncean, în cadrul căruia se prezintă atât informații despre bilanțul anului... Citeste mai mult »
social-decmocratii-reghineni,-la-o-noua-actiune-de-ecologizare

Social-decmocrații reghineni, la o nouă acțiune de ecologizare

După acțiunea de ecologizare organizată în data de 17 martie, social-democrații reghineni au continuat acțiunea și la finele săptămânii trecute, prilej pentru cei prezenți să tragă un semnal de alarmă asupra gunoaielor... Citeste mai mult »
un-nou-sens-giratoriu-in-pregatire-la-reghin

Un nou sens giratoriu în pregătire la Reghin

Conducerea Primăriei Municipiului Reghin, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Amenajare sens giratoriu intersecția străzii Gării cu strada Axente Sever, municipiul Reghin, județul Mureș”,... Citeste mai mult »
seara-blues-cu-nightlosers-la-reghin

Seară blues cu Nightlosers la Reghin

Seria de evenimente Reghin Art & Culture a continuat vineri, 24 martie, cu recitalul trupei cluejene Nightlosers. Lumea adunată la Casa Municipală de Cultură ”Dr. Eugen Nicoară” a avut parte de o... Citeste mai mult »