(video)-noul-restaurant-cocosul-de-aur-din-targu-mures-in-1973

(Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973

Sursa: Cineclic (Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973 at Aceasta stire este preluata. Sursa articolului: (Video) Noul restaurant Cocoșul de aur din Târgu Mureș în 1973 Credit... Citeste mai mult »
reguli-noi-in-restaurante

Reguli noi în restaurante

Meniurile restaurantelor, fast-food-urilor şi cantinelor, precum şi cele de pe site-urile operatorilor economici care primesc comenzi de mâncare online trebuie să conţină, de astăzi, toate informaţiile privind ingredientele pe care le au... Citeste mai mult »
cum-veti-afla-in-restaurant-si-magazin-ca-va-sunt-oferite-produse-cu-insecte

Cum veți afla în restaurant și magazin că vă sunt oferite produse cu insecte

Magazinele care vând produse alimentare ce sunt/conțin specii de insecte, autorizate a fi introduse pe piață ca alimente noi, vor trebuie să le expună intr-un stand separat, delimitat de standurile ce conțin... Citeste mai mult »
creste-tva-pentru-anumite-activitati-economice

Creşte TVA pentru anumite activități economice

De astăzi, o ieșire la restaurant sau cazarea într-un hotel s-ar putea scumpi, întrucât taxa pe valoare adăugată pentru activitățile din aceste domenii, ca și pentru serviciile de catering, a crescut de... Citeste mai mult »
bacsisul-platit-la-restaurant-va-fi-trecut-pe-bonul-fiscal-si-impozitat-incepand-de-la-1-ianuarie

Bacșișul plătit la restaurant va fi trecut pe bonul fiscal și impozitat începând de la 1 ianuarie

Nivelul maxim al acestuia este de 15 procente din valoarea consumației, iar operatorilor economici le este interzis să condiționeze livrarea de bunuri sau prestarea de servicii de acordarea bacșișului. Din acești bani... Citeste mai mult »
anpc-a-amanat-termenul-pana-la-care-restaurantele-trebuie-sa-ofere-informatii-detaliate-despre-ingredientele-din-meniu

ANPC a amânat termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele din meniu

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor anunță că a amânat pentru martie anul viitor termenul până la care restaurantele trebuie să ofere informații detaliate despre ingredientele produselor prezentate în meniuri și valorile lor... Citeste mai mult »
alergenii-si-zaharurile-vor-fi-specificati,-obligatoriu,-in-meniurile-restaurantelor

Alergenii și zaharurile vor fi specificați, obligatoriu, în meniurile restaurantelor

Meniurile restaurantelor vor conține, de la iarnă, mai multe informații despre componența produsului. Mai exact, pe lângă alergeni, trebuie trecuți și acizii grași, valorile nutriționale sau zaharurile. În acest sens, hotelierii din... Citeste mai mult »
foto.-bucataria-unui-restaurant-din-ungheni-a-luat-foc!-o-persoana-a-fost-intoxicata-cu-fum

FOTO. Bucătăria unui restaurant din Ungheni a luat foc! O persoană a fost intoxicată cu fum

Un incendiu s-a produs ieri, în jurul orei 14.30, la bucătăria unui operator economic din localitatea Ungheni, parcarea de tiruri. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. ”În urma incendiului... Citeste mai mult »
trei-restaurante-din-predeal,-sanctionate-pentru-nerespectarea-legislatiei-anti-covid

Trei restaurante din Predeal, sancţionate pentru nerespectarea legislaţiei anti-COVID

Administratorii a trei restaurante din staţiunea Predeal au fost sancţionaţi de jandarmii braşoveni pentru nerespectarea prevederilor legale privind ocuparea a doar 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi pentru neverificarea certificatelor verzi... Citeste mai mult »
valentine’s-day-la-orobianco-ristorante

Valentine’s day la Orobianco ristorante

Valentine’s day la Orobianco ristorante: va promitem o seară memorabilă, atmosferă romantică si un special recital de pian! Post-ul Valentine’s day la Orobianco ristorante apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri... Citeste mai mult »