psihologia artei actorului

Psihologia artei actorului

Psihologia artei actorului #RomoSapiens cu #RudyMoca Universitatea de Arte (UAT ) Tg.Mureș, cea mai prestigioasă instituție pentru învățământul vocațional de creație și interpretare teatrală, muzicală sau coregrafică și-a deschis porțile în cadrul... Citeste mai mult »
despre centrul de zi sf mina discutam cu viorel cengher preot paroh al bisericii ortodoxe din papiu ilarian

Despre Centrul de zi ,,Sf. MINA” discutăm cu VIOREL CENGHER – preot paroh al Bisericii Ortodoxe din Papiu Ilarian

Sub înaltul patronaj al Binecuvântării Înaltpreasfințitului IRINEU – Arhiepiscop al Alba Iuliei și prin grija părintească a Părintelui-Protopop LUCIAN VOȘLOBAN – Protopopiatul Ortodox din Luduș, funcționează Centrul de zi ,,SF. MINA” din... Citeste mai mult »
un om o viata un destin prof univ dr oana leahu decan al facultatii de teatru

Un om, o viață, un destin – Prof. Univ. Dr. Oana Leahu, Decan al Facultății de Teatru

Universitatea de Arte din Tg-Mureș , este instituția de elită a învățământului superior de arte mureșan. Paleta educațională diversă, oferită tinerilor, o plasează printre cele mai căutate instituții de învățământ din țară... Citeste mai mult »
folclor autentic ansamblul artistic profesionist muresul din tg mures

Folclor autentic – Ansamblul Artistic Profesionist ,,Mureșul” din Tg-Mureș

#RomoSapiens cu RUDY MOCA Cu prilejul Zilei Internaționale a Familiei, Dl. Barabasi Attila – Csaba, managerul Ansamblului Artistic Profesionist ,,Mureșul” din Tg-Mureș , va notifica destinul păstrării, promovării și valorificării folclorului autentic... Citeste mai mult »