nicio-zi-fara-incendii!

Nicio zi fără incendii!

Incendiile de vegetație uscată – de regulă – nu sunt cauzate de o țigară aruncată la întâmplare , ci sunt rezultatul intenției de igienizare a terenurilor agricole fără respectarea normelor legale. Când... Citeste mai mult »
reparatii-la-sala-polivalenta-din-sighisoara

Reparații la Sala Polivalentă din Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 17 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că în aceste zile se realizează lucrări de reparații la scările de acces... Citeste mai mult »
“varianta-de-ocolire-sighisoara”,-gata-in-doi-ani!

“Varianta de ocolire Sighişoara”, gata în doi ani!

Potrivit unui proiect de hotărâre al Guvernului ,“Varianta de ocolire Sighişoara”, investiție estimată la 391,17 milioane de lei cu TVA din finanțare externă nerambursabilă și de la bugetul de stat, ar trebui... Citeste mai mult »
doua-bazine-de-inot-didactic-pentru-sighisoara

Două bazine de înot didactic pentru Sighișoara

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au transmis miercuri, 16 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, anunțul conform căruia Compania Națională de Investiții a validat și adăugat pe lista de... Citeste mai mult »
proiectul-edward-la-sighisoara

Proiectul Edward la Sighișoara

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sighișoara marcat Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente rutiere, în cadrul Proiectului Edward. Au împărțit pliante și au recomdandat tuturor participanților la trafic să reducă riscurile,... Citeste mai mult »
lucrari-de-extindere-a-retelei-de-canalizare-in-sighisoara

Lucrări de extindere a rețelei de canalizare în Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în cursul aceleiași zile, primarul municipiul Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean, a fost pe... Citeste mai mult »
sighisoara:-noutati-despre-proiectul-de-restaurare-a-cetatii

Sighișoara: noutăți despre proiectul de restaurare a Cetății

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că s-a semnat contractul pentru studiile de fundamentare necesare proiectului de restaurare și punere în valoare... Citeste mai mult »
sighisoara:-o-noua-masa-pentru-tenis-de-exterior-data-in-folosinta

Sighișoara: O nouă masă pentru tenis de exterior dată în folosință

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că în zilele precedente, a fost dată în folosință o nouă masă de... Citeste mai mult »
sighisoara:-masti-pentru-persoanele-defavorizate

Sighișoara: Măști pentru persoanele defavorizate

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au anunțat marți, 15 septembrie, pe pagina oficială de Facebook, faptul că în această săptămână se distribuie măști de protecție pentru persoanele defavorizate. Potrivit sursei citate, beneficiarii măștilor... Citeste mai mult »
sighisoara:-lucrari-de-reparatii-la-sistemul-rutier

Sighișoara: Lucrări de reparații la sistemul rutier

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis vineri, 11 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că se realizează activități de întreținere și reparare pe toate străzile din municipiu... Citeste mai mult »