spitalul-din-sighisoara-angajeaza-consilier-juridic

Spitalul din Sighișoara angajează consilier juridic

Spitalul Municipal Sighișoara organizează concurs pentru ocuparea unui post de consilier juridic I la Compartimentul juridic, cu durată normală a timpului de lucru, de 8 ore/zi, respectiv de 40 de ore/ săptămână.... Citeste mai mult »
vechea-policlinica-din-sighisoara,-modernizata-printr-un-proiect-pnrr

Vechea policlinică din Sighișoara, modernizată printr-un proiect PNRR

Managerul Spitalului Municipal Sighișoara, dr. Tanaszi Sarolta, și ministrul Sănătății din România, prof. univ. dr. Alexandru Rafila, au semnat, în urmă cu câteva zile, contractul de finanțare pentru obiectivul de investiție ”Reabilitarea,... Citeste mai mult »
patru-posturi-de-sef-scoase-la-concurs-la-un-spital-muresean

Patru posturi de șef scoase la concurs la un spital mureșean

Spitalul Municipal Sighișoara scoate la concurs următoarele posturi, publicate în Monitorul Oficial al României: șef Secție Obstetrică – Ginecologie, șef Secție Pediatrie, șef Secție Laborator de analize medicale și șef Compartiment Primiri... Citeste mai mult »
autocamion-rasturnat-cu-bovine-langa-sighisoara

Autocamion rasturnat cu bovine lângă Sighișoara

Un echipaj de stingere și un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Sighișoara intervin pe DN 13, la ieșire din municipiul Sighișoara către localitatea Hetiur, la un accident rutier. În accident este... Citeste mai mult »
incendiu-la-sighisoara

Incendiu la Sighisoara

Azi, în jurul orei 08:30, pompierii Detașamentului Sighișoara au intervenit cu o autospecială de stingere și un autocamion de intervenție, pentru stingerea unui incendiu produs la nivelul unei case de locuit din... Citeste mai mult »
tururi-ghidate-gratuite,-in-cetatea-medievala-sighisoara

Tururi ghidate gratuite, în Cetatea Medievală Sighișoara

Fundaţia Mihai Eminescu Trust  a iniţiat, în cadrul programului intitulat CULTURFORT, o serie de tururi ghidate gratuite prin Cetatea Medievală din Sighişoara, pe teme specifice, la care participă în special localnicii.„Reluăm această... Citeste mai mult »
accident-pe-dn13!-trafic-blocat-pe-o-banda-de-circulatie-la-intrarea-in-sighisoara

Accident pe DN13! Trafic blocat pe o bandă de circulație la intrarea în Sighișoara

Un accident rutier s-a produs, marți la amiază, pe DN13 în județul Mureș. Un autoturism a derapat și a rămas imobilizat pe șosea, blocând un sens de mers. Accidentul a avut loc... Citeste mai mult »
sighisoara:-sofer-cercetat-pentru-patru-infractiuni

Sighișoara: Șofer cercetat pentru patru infracțiuni

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Sighișoara efectuează cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos,... Citeste mai mult »
tururi-ghidate-gratuite-in-cetatea-medievala-sighisoara,-prin-programul-culturfort

Tururi ghidate gratuite în Cetatea Medievală Sighişoara, prin programul CULTURFORT

Fundaţia Mihai Eminescu Trust  a iniţiat, în cadrul programului intitulat CULTURFORT, o serie de tururi ghidate gratuite prin Cetatea Medievală din Sighişoara, pe teme specifice, la care participă în special localnicii. “Reluăm... Citeste mai mult »
la-consiliul-local-sighisoara,-ca-la-fotbal,-in-play-off:-opozitia-a-castigat-meciul-cu-echipa-primarului

La Consiliul Local Sighişoara, ca la fotbal, în play-off: Opoziţia a câştigat meciul cu echipa primarului

Şedinţă cu numai trei puncte pe ordinea de azi a Consiliului Local al municipiului Sighişoara, azi la prânz. Însă, toate trei punctele, mai importante decât ce dezbate, de obicei, legislativul local. Primul... Citeste mai mult »