sorana-cirstea-paraseste-wimbledon-ul

Sorana Cîrstea părăsește Wimbledon-ul

Două românce au jucat miercuri, 29 iunie, în turul al doilea al turneului feminin de tenis de la Wimbledon. Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 26 (FOTO), a pierdut cu 3-6, 6-1,... Citeste mai mult »
romania-–-slovacia,-la-handbal-fete-u20

România – Slovacia, la handbal fete U20

Naționala feminină de handbal a României cu jucătoare sub 20 de ani va întâlni Slovacia, joi, 30 iunie, începând cu ora 13:00, la Celje, într-un meci pentru locurile de clasament 17-20 în... Citeste mai mult »
campionatul-european-de-fotbal-under-19

Campionatul European de fotbal Under 19

Semifinalele Campionatului European de fotbal Under 19 din Slovacia s-au disputat marți, 28 iunie: Anglia – Italia 2-1, la Senec) și Franța – Israel 1-2 (FOTO, cu israelienii jubilând imediat după meci),... Citeste mai mult »
romania-–-iordania-3-1-la-fotbal-feminin

România – Iordania 3-1 la fotbal feminin

Naționala feminină de fotbal a României a întrecut Iordania cu 3-1, într-un meci amical susținut marți, 28 iunie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Golurile tricolorelor, pregătite de Cristian Dulca,... Citeste mai mult »
cm-de-handbal-feminin-u20,-meciuri-de-clasament

CM de handbal feminin U20, meciuri de clasament

Naționala feminină de handbal a României cu jucătoare sub 20 de ani a ratat calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Slovenia, ocupând locul al treilea în grupa preliminară E, de... Citeste mai mult »
elena-gabriela-ruse,-eliminata-la-wimbledon

Elena-Gabriela Ruse, eliminată la Wimbledon

Din cele cinci românce care au debutat marți, 28 iunie, în proba de simplu feminin la turneul de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, patru s-au calificat... Citeste mai mult »
restrictii-de-trafic-la-targu-mures,-cu-prilejul-campionatului-national-de-super-rally

Restricții de trafic la Târgu Mureș, cu prilejul Campionatului Național de Super Rally

Municipiul Târgu Mureș va găzdui, în perioada 1-2 iulie, Campionatul Național de Super Rallly – etapa a doua, eveniment organizat de Federația Română de Automobilism Sportiv. Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfășura... Citeste mai mult »
romania-–-iordania,-la-fotbal-feminin

România – Iordania, la fotbal feminin

Marți, 28 iunie, naționala feminină de fotbal a României, pregătită de Cristian Dulca, va susține un meci amical în compania Iordaniei. Partida va avea loc de la ora 20:00, la Centrul Național... Citeste mai mult »
primele-doua-romance,-victorioase-la-wimbledon

Primele două românce, victorioase la Wimbledon

Ambele românce care au debutat luni, 27 iunie, la turneul de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, au obținut victorii, calificându-se în turul al doilea. Sorana Cîrstea... Citeste mai mult »
cupa-romaniei-la-fotbal,-faza-regionala

Cupa României la fotbal, faza regională

La „Casa Fotbalului” din București a avut loc luni, 27 iunie, tragerea la sorți a fazei regionale din Cupa României la fotbal, ediția 2022-2023, competiție care se va disputa într-un nou format.... Citeste mai mult »