peste-1.200-de-raniti-au-fost-gestionati-de-medici-in-cadrul-exercitiului-de-la-targu-mures

Peste 1.200 de răniți au fost gestionați de medici în cadrul exercițiului de la Târgu Mureș

Exercițiul EU MODEX organizat la Târgu Mureș se încheie mâine, când vor veni și primele concluzii referitoare la modul în care forțele de intervenție au gestionat scenariul exploziei de la Azomureș. Timp... Citeste mai mult »
duminica-are-loc-la-targu-mures-ceremonia-de-deschidere-a-transylvania-triathlon-festival-2022

Duminică are loc la Târgu Mureș ceremonia de deschidere a Transylvania Triathlon Festival 2022

Cetatea Târgu Mureșului, gata să primească “solii” din întreaga lume Peste 1000 de sportivi din zeci de țări de pe toate continentele concurează, în perioada 6-12iunie, la cele 4 Campionate Mondiale de... Citeste mai mult »
cristian-man:-,,maraton-scaunul-domnului-este-un-vis-implinit”

Cristian Man: ,,Maraton Scaunul Domnului este un vis implinit”

Scaunul Domnului este cel mai popular munte din județul Mureș. Toată lumea îl cunoaște și este un simbol al nostru, al celor din zonă. Se vede de la 20-30 km în zilele... Citeste mai mult »
autostrada-unirii-targu-mures-targu-neamt-s-a-blocat-la-doua-ecoducte-pentru-ursi

Autostrada Unirii Târgu Mureș-Târgu Neamț s-a blocat la două ecoducte pentru urși

Compania de Drumuri întârzie să ia o decizie pentru cele două ecoducte cerute pe traseul Autostrăzii Unirii (A8), ecoductele cu o valoare de 36 de milioane de euro fiind obligatorii pentru respectarea... Citeste mai mult »
exercitiu-de-catastrofa-sau-exercitiu-de-imagine?

Exercițiu de catastrofă sau exercițiu de imagine?

Locuiesc în apropierea străzii Gheorghe Doja. De azi dimineață de la aproximativ ora 06:00 sirenele mașinilor de intervenție sună una-ntruna. E ora 12:00 și încă nu s-au oprit în intensitate. Zeci pe... Citeste mai mult »
pro-infrastructura:-autostrada-transilvania,-un-munte-de-probleme

Pro Infrastructura: Autostrada Transilvania, un munte de probleme

#AutostradaTransilvania: superbă, dar cu un munte de probleme. Vineri Asociatia Pro Infrastructura a făcut una dintre cele mai frumoase filmări din toate timpurile, în 4K, pe toți cei 42,3 kilometri ai sectorului... Citeste mai mult »
pista-de-biciclete-in-lungul-canalului-poclos

Pista de biciclete in lungul canalului Pocloș

Consilierii locali au votat aprobarea depunerii proiectului „Realizare pista de biciclete in lungul canalului Pocloș”  în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Pentru acest proiect contribuția Municipiului Târgu Mureș, va fi în suma... Citeste mai mult »
lacul-ursu-si-drumul-sarii,-locuri-emblematice-pentru-sanatate-in-centrul-romaniei,-modernizate-cu-sprijinul-financiar-al-uniunii-europene

Lacul Ursu și Drumul Sării, locuri emblematice pentru sănătate în Centrul României, modernizate cu sprijinul financiar al Uniunii Europene

În acest an, Ziua Lacului Ursu beneficiază de o celebrare memorabilă prin dezvelirea unei plachete dedicate acestui loc cu totul special și marchează, de asemenea, începutul unei campanii de o lună de... Citeste mai mult »
tanarul-care-s-a-prabusit-cu-parasuta-incurcata-are-nevoie-de-operatie

Tânărul care s-a prăbușit cu parașuta încurcată are nevoie de operație

Tânărul de 21 de ani, care în urma unui accident înfiorător din zona Aero-clubului din Târgu Mureș a ajuns marți în comă la spital, se află în continuare în stare gravă și... Citeste mai mult »
a-saptea-prelevare-de-organe-la-spitalul-clinic-judetean-de-urgenta-tirgu-mures

A şaptea prelevare de organe la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Tîrgu Mureş

În cursul acestei dimineţi, mai multe echipe de medici de la Târgu Mureş şi Cluj au prelevat rinichii de la un pacient aflat in moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă... Citeste mai mult »