trupa-hara-si-a-lansat-cea-mai-noua-piesa,-”noapte-alba”

Trupa Hara și-a lansat cea mai nouă piesă, ”Noapte albă”

Tocmai s-a lansat cea mai recentă piesă a trupei Hara, ”Noapte albă.” Piesa a fost înregistrată la Cluj-Napoca, iar videoclipul s-a filmat tot aici, ca o surpriză în cadrul Retro Party România... Citeste mai mult »
3,42-lei/actiune,-dividendul-brut-propus-de-romgaz

3,42 lei/acțiune, dividendul brut propus de Romgaz

Romgaz propune acordarea, începând cu 27 iulie 2023, a unui dividend brut pe acţiune în valoare de 3,42 lei, din care 3,30 lei aferent rezultatului din anul 2022 şi 0,12 lei pentru... Citeste mai mult »
pascu-(consiliul-concurentei):-”niciun-concurent-de-pe-piata-rca-nu-ne-a-sesizat-vreodata-ca-preturile-practicate-ar-fi-nerealiste”

Pascu (Consiliul Concurenței): ”Niciun concurent de pe piața RCA nu ne-a sesizat vreodată că prețurile practicate ar fi nerealiste”

Vicepreşedintele Consiliului Concurenţei, Dan Virgil Pascu, a declarat miercuri, la Târgu Mureş, că niciun concurent de pe piaţa asigurărilor de Răspundere Civilă Auto (RCA) nu a sesizat vreodată instituţia cu privire la... Citeste mai mult »
locuri-de-munca

Locuri de muncă

Agenţii economici din România au la dispoziţie 53.304 locuri de muncă, la nivel naţional, în timp ce angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă lucrătorilor români 222 de posturi, arată datele centralizate... Citeste mai mult »
achizitii-de-ambulante-de-tip-a

Achiziții de ambulanțe de tip A

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă va cumpăra 122 de ambulanţe de tip A, destinate Serviciilor Publice de Ambulanţă, dotate cu defibrilator semiautomat şi alte echipamente medicale specifice, a informat, sâmbătă, instituţia.... Citeste mai mult »
modificari-ale-asigurarii-pentru-concedii-si-indemnizatii-pe-baza-de-contract-cu-cas

Modificări ale asigurării pentru concedii și indemnizații pe bază de contract cu CAS

Venitul lunar înscris în contractul de asigurare nu va putea fi mai mare decât valoarea a trei salarii minime brute pe țară pentru orice tip de concediu medical, inclusiv pentru sarcină și... Citeste mai mult »
structura-anului-scolar-2023-2024

Structura anului școlar 2023-2024

Ministrul Educației din România, Ligia Deca, a semnat vineri, 10 martie, ordinul privind structura anului școlar 2023-2024. ”A fost integrată propunerea de modificare a proiectului, astfel încât vacanța de primăvară din anul... Citeste mai mult »
demers-pentru-plafonarea-tarifelor-rca

Demers pentru plafonarea tarifelor RCA

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) ia în calcul plafonarea tarifelor RCA, în vederea protecţiei consumatorilor, a declarat purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol. Conform raportului din februarie publicat de Autoritatea de... Citeste mai mult »
tiktok-ul,-interzis-institutiilor-din-romania?-raspunsul-premierului

TikTok-ul, interzis instituțiilor din România? Răspunsul premierului

Premierul Nicolae Ciucă a declarat joi, la Târgu Mureş, că problema interzicerii TikTok pentru instituţiile din România trebuie să constituie „un subiect serios de analiză”, cu atât mai mult cu cât prin... Citeste mai mult »
horeca,-obligata-sa-adauge-valorile-nutritionale-pe-meniu

HoReCa, obligată să adauge valorile nutriționale pe meniu

Începând cu 15 martie 2023, HoReCa este obligată să afișeze declarația nutrițională a fiecărui preparat. NutriNest vine în ajutorul restaurantelor, firmelor de catering și fast-foodurilor pentru a implementa noile cerințe în mai... Citeste mai mult »