targul-producatorilor-locali,-in-piata-sfatului-din-brasov,-la-sfarsitul-acestei-luni

Târgul Producătorilor Locali, în Piața Sfatului din Brașov, la sfârșitul acestei luni

     Târgul Producătorilor Locali va avea loc în Piața Sfatului, în perioada 29 aprilie – 1 mai, odată cu evenimentele Junilor Brașovului.     Potrivit reprezentanților Primăriei, sunt disponibile 20 de... Citeste mai mult »
andreea-petrut,-pasiune-pentru-aranjamentele-florale

Andreea Petruț, pasiune pentru aranjamentele florale

Printre prezențele în premieră la Târgul Producătorilor Locali din Reghin s-a numărat și cea a Andreei Petruț din Lunca Bradului. Cea mai nouă pasiunea a ei o reprezintă  aranjamentele florale din săpun,... Citeste mai mult »
foto:-targul-producatorilor-locali,-editia-de-februarie

FOTO: Târgul Producătorilor Locali, ediția de februarie

În perioada 18-20 februarie, Piațeta din Cartierul Libertății din Reghin găzduiește o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali, eveniment ajuns la cea de a XI-a ediție, conceput și organizat de Primăria Municipiului... Citeste mai mult »
foto:-coronitele-de-advent,-atractia-targului-producatorilor-locali-de-la-reghin

FOTO: Coronițele de Advent, atracția Târgului Producătorilor Locali de la Reghin

Ediția de noiembrie a Târgului Producătorilor Locali desfășurat la Reghin la finele săptămânii trecute a stat sub auspiciile sărbătorilor de iarnă, oferta fiind una destul de bogată în ce privește ormamentele de... Citeste mai mult »
pasiunea-pentru-lucrul-manual-by-dana-istrate

Pasiunea pentru lucrul manual by Dana Istrate

În acest weekend, Piațeta Libertății din municipiul Reghin a găzduit ediția de noiembrie a Târgului Producătorilor Locali. Printre protagoniștii celei de a opta ediții s-a numărat și Daniela Istrate cu minunățiile sale... Citeste mai mult »
inscrieri-pentru-targul-producatorilor-locali-la-reghin

Înscrieri pentru Târgul Producătorilor Locali la Reghin

După două ediție organizate în Parcul Central și Piațeta Libertății din Reghin, episodul cu numărul 3 al Târgului Producătorilor Locali bate la ușă, fapt pentru care  organiatorii, Primăria municipiului Reghin invită pe... Citeste mai mult »
targul-producatorilor-locali-continua-la-reghin

Târgul Producătorilor Locali continuă la Reghin

După ediția inaugurală desfășurată în perioada 23 aprilie- 2 mai în Parcul Central, municipalitatea reghineană va organiza o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali în Piațeta Libertății. Astfel, în perioada 21-23 mai,... Citeste mai mult »
herbio produse cosmetice bio la local farmers market

Herbio: Produse cosmetice bio la Local Farmers Market

La primul târg al producătorilor locali, ”Local Farmers Market” din 2020, am întâlnit-o pe Zillmann Zsuzsa, fondatoarea Herbio care ne-a ajutat să aflăm mai multe despre beneficiul produselor cosmetice bio și varietatea... Citeste mai mult »
targul producatorilor locali la targu mures in acest weekend

Târgul producătorilor locali la Târgu Mureș în acest weekend

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10.00-18.00, pe terenul de sport al Liceului ”Bolyai” din Tg. Mureș și va reuni peste 50 de producători locali, organizați pe zone de... Citeste mai mult »