foto:-coronitele-de-advent,-atractia-targului-producatorilor-locali-de-la-reghin

FOTO: Coronițele de Advent, atracția Târgului Producătorilor Locali de la Reghin

Ediția de noiembrie a Târgului Producătorilor Locali desfășurat la Reghin la finele săptămânii trecute a stat sub auspiciile sărbătorilor de iarnă, oferta fiind una destul de bogată în ce privește ormamentele de... Citeste mai mult »
pasiunea-pentru-lucrul-manual-by-dana-istrate

Pasiunea pentru lucrul manual by Dana Istrate

În acest weekend, Piațeta Libertății din municipiul Reghin a găzduit ediția de noiembrie a Târgului Producătorilor Locali. Printre protagoniștii celei de a opta ediții s-a numărat și Daniela Istrate cu minunățiile sale... Citeste mai mult »
inscrieri-pentru-targul-producatorilor-locali-la-reghin

Înscrieri pentru Târgul Producătorilor Locali la Reghin

După două ediție organizate în Parcul Central și Piațeta Libertății din Reghin, episodul cu numărul 3 al Târgului Producătorilor Locali bate la ușă, fapt pentru care  organiatorii, Primăria municipiului Reghin invită pe... Citeste mai mult »
targul-producatorilor-locali-continua-la-reghin

Târgul Producătorilor Locali continuă la Reghin

După ediția inaugurală desfășurată în perioada 23 aprilie- 2 mai în Parcul Central, municipalitatea reghineană va organiza o nouă ediție a Târgului Producătorilor Locali în Piațeta Libertății. Astfel, în perioada 21-23 mai,... Citeste mai mult »
herbio produse cosmetice bio la local farmers market

Herbio: Produse cosmetice bio la Local Farmers Market

La primul târg al producătorilor locali, ”Local Farmers Market” din 2020, am întâlnit-o pe Zillmann Zsuzsa, fondatoarea Herbio care ne-a ajutat să aflăm mai multe despre beneficiul produselor cosmetice bio și varietatea... Citeste mai mult »
targul producatorilor locali la targu mures in acest weekend

Târgul producătorilor locali la Târgu Mureș în acest weekend

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 19 octombrie, între orele 10.00-18.00, pe terenul de sport al Liceului ”Bolyai” din Tg. Mureș și va reuni peste 50 de producători locali, organizați pe zone de... Citeste mai mult »