festival forma la teatru 3g fabrici si uzine

Festival: FORMA la Teatru 3G . Fabrici șI uzine

“Fabrici și uzine” este un proiect de teatru documentar care își propune să investigheze modul în care transformările socio-economice din perioada postcomunistă au influențat și determinat viețile locuitorilor din mici orașe industriale,... Citeste mai mult »
premiera dincolo de elise wilk

Premieră – „Dincolo” de Elise Wilk

Spectacolul „Dincolo” de Elise Wilk, prima producție a Teatru 3G din stagiunea 2019-2020, va avea premiera vineri, 27 septembrie, de la ora 19.00, în Bastionul Măcelarilor din Cetatea Medievală Târgu Mureș. „Dincolo”,... Citeste mai mult »
fotogalerie andrei ruse si a adus femeile frumoase si triste la targu mures e mult mai greu sa scrii proza scurta decat roman

FOTOGALERIE. Andrei Ruse și-a adus femeile frumoase și triste la Târgu Mureș: „E mult mai greu să scrii proză scurtă decât roman“

„Orice incursiune a unui scriitor bărbat în universul feminin e un act de mare curaj, dar și de mare risc. Andrei Ruse acceptă provocarea și face singurul gest firesc: înțelegând că lumea... Citeste mai mult »
scriitorul andrei ruse vine la awake

Scriitorul Andrei Ruse vine la AWAKE

Andrei Ruse va veni în Târgu Mureș, invitat de Asociația Podium în colaborare cu organizatorii Festivalului AWAKE. Sâmbătă, 17 august, scriitorul va susține o conferință despre crowdfunding în cadrul Feed Your Mind,... Citeste mai mult »
modulus quartet din marea britanie va ilumina prin muzica publicul din targu mures

Modulus Quartet din Marea Britanie va ilumina prin muzică publicul din Târgu Mureș

Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România în parteneriat cu Teatrul 3G și Asociația Neumarkt Events vă invită la un concert eveniment cu intrare liberă vineri, 9 august, de la ora... Citeste mai mult »
invata sa canti la dramba de bambus cu julien daillere

Învață să cânți la drâmba de bambus cu Julien Daillère

Drâmba este unul dintre cele mai vechi instrumente din lume. De dimensiuni mici, produce un sunet grație vibrațiilor unei lame care rezonează în gura muzicianului. Plasat între dinți atunci când este din... Citeste mai mult »
workshop body haunting theater cu julien daillere la targu mures

Workshop „Body Haunting Theater“ cu Julien Daillère, la Târgu Mureș

Actorul și regizorul Julien Daillère va veni la Târgu Mureș pentru a juca spectacolul „C’est bon. E ok. Rendben. This is just a story“, în cadrul Sezonului Cultural România-Franța. Reprezentațiile vor avea... Citeste mai mult »
semnale disperate catre planeta pluto de elise wilk se joaca la bucuresti

„Semnale disperate către planeta Pluto” de Elise Wilk se joacă la București

Trimiți semnale către o planetă de gheață. Trimiți semnale către o planetă de gheață? Cum? De ce? Cum și de ce ai ajuns să trimiți semnale către Pluto? Cum se face că... Citeste mai mult »
4 piese de 10 minute prezentare scenica la teatru 3g

4 piese de 10 minute, prezentare scenică la Teatru 3G

Târgumureșenii pasionați de teatru sunt așteptați la prezentarea scenică a patru piese de 10 minute, scrise de studenții Masteratului de Scriere Dramatică al Universității de Arte din Târgu Mureș, Facultatea de Arte... Citeste mai mult »
„mihai-viteazul”,-„un-spectacol-de-neratat/-despre-un-erou-de-neuitat”,-la-ansamblul-muresul

„Mihai Viteazul”, „un spectacol de neratat/ despre un erou de neuitat”, la Ansamblul Mureșul

Cum a fost viața lui Mihai Viteazul, o figură marcantă atât pentru istoriografia de limbă română cât și pentru cea maghiară? Și români și maghiari știm de Mihai Viteazul, știm că a... Citeste mai mult »