tratamentul-cu-plasma-pentru-covid,-fara-succes-la-tg.-mures

Tratamentul cu plasmă pentru COVID, fără succes la Tg. Mureș

9 cadre medicale din județul Mureș, care au trecut prin infecția cu noul coronavirus, au donat plasmă pentru a putea fi utilizată în tratamentul pacienților în stare gravă cu COVID-19. O singură... Citeste mai mult »
accident-spectaculos-in-tg.mures

Accident spectaculos în Tg.Mureș

În această dimineață, în jurul orei 06:30, ISU Mureș a fost solicitat să intervină în cazul unui accident rutier produs pe Calea Sighișoarei din Târgu Mureș. La locul solicitat s-au deplasat pompierii... Citeste mai mult »
un-nou-accident-intr-una-dintre-cele-mai-„complicate”-intersectii-din-targu-mures!

Un nou accident într-una dintre cele mai „complicate” intersecții din Târgu-Mureș!

O autoutilitară, ce venea dinspre Strada Vulturilor, nu a acordat prioritate, la intersecția cu Strada Secerei, și a izbit în plin un Ford Ka, autoturism care făcea dreapta, pe Brașovului. În urma... Citeste mai mult »
platoul-cornesti-si-complexul-week-end-din-tg.-mures-isi-reintra-in-drepturi

Platoul Cornești și Complexul Week-end din Tg. Mureș își reintră în drepturi

Astăzi s-a mai făcut încă un pas spre normalitate prin deschiderea plajelor, a teraselor, eliminarea declarațiilor de deplasare, posibilitatea organizării de spectacole în aer liber cu până la 500 de spectatori și... Citeste mai mult »
incepe-inscrierea-copiilor-la-cresele-din-tg.mures

Începe înscrierea copiilor la creșele din Tg.Mureș

Luni 1 iunie, cele 6 creșe din municipiul Târgu-Mureș vor fi pregătite pentru înscrierea a micuților în prima etapă a traseului educațional. Primăria Municipiului se așteaptă ca numărul de cereri de înscriere... Citeste mai mult »
la-tg.mures-a-inceput-ieri-distribuirea-dozatoarelor-pentru-dezinfectant

La Tg.Mureș a început ieri distribuirea dozatoarelor pentru dezinfectant

Situația provocată de noul coronavirus le-a determinat pe autorități să ia măsuri concrete pentru asigurarea dezinfectării scărilor de bloc cu dozatoare pentru dezinfectant, spre a diminua riscul răspândirii coronavirusului. Primăria Municipiului Târgu-Mureș... Citeste mai mult »
12000-de-litri-de-dezinfectant-pentru-scarile-de-bloc-si-scolile-din-tg.-mures

12.000 de litri de dezinfectant pentru scările de bloc și școlile din Tg. Mureș

Întreaga cantitate de materiale a fost recepționată ieri de administrația publică locală, în urmă cu trei săptămâni fiind achiziționate și 5.000 de dispensere pentru dezinfectant. În municipiu sunt 2.600 de scări de... Citeste mai mult »
update:-presedintele,-premierul-si-ministrul-sanatatii-au-ajuns-la-tg.mures

UPDATE: Președintele, premierul și ministrul Sănătății au ajuns la Tg.Mureș

ACTUALIZARE ORA 15,00   Președintele este mulțumit de gestionarea epidemiei de COVID-19, la Tg.Mureş ACTUALIZARE ORA  13,51  Președintele, premierul și ministrul Sănătății au ajuns la Tg.Mureș Cei trei demnitari vor vizita Unitatea de... Citeste mai mult »
31-milioane-de-lei-finantare-regio-pentru-infrastructura-de-transport-in-tg.mures

31 milioane de lei finanțare Regio pentru infrastructura de transport în Tg.Mureș

Un nou contract de finanțare nerambursabilă a fost semnat de Primăria Municipiului Târgu Mureș cu ADR Centru. Acesta prevede asigurarea investiției a peste 31 milioane de lei pentru un serviciu eficient de... Citeste mai mult »
noua-unitate-de-suport-medical-covid-19-din-tg.mures-va-functiona-in-curand

Noua unitate de suport medical COVID-19 din Tg.Mureș va funcționa în curând

Aceasta a fost amenajată în cadrul sălii polivalente a Universității de Medicină din Tg.Mureș, fiind rezultatul colaborării între reprezentanții administrației mureșene, DSP Mureș și conducerea universității. Spațiul va fi folosit de către... Citeste mai mult »