(audio)-tg.mures-gazduieste-kangoo-jumps-summer-challenge

(AUDIO) Tg.Mureș găzduiește Kangoo Jumps Summer Challenge

Persoanele care se confruntă cu probleme medicale la genunchi sunt așteptate să participe la “Kangoo Jumps Summer Challenge”, eveniment ce va avea loc la 18 august, în Sala Sporturilor din Tg.Mureș. În... Citeste mai mult »
parada-moto,-sambata,-la-tg.mures

Paradă moto, sâmbătă, la Tg.Mureș

Este un preambul la a 8-a ediție a Maris Fest, care se va desfășura în perioada 19-21 august. Organizatorii propun anul acesta 3 zile și 3 nopți de muzică bună, adrenalină și... Citeste mai mult »
meci-international-de-polo-la-tg.mures

Meci internațional de polo la Tg.Mureș

Naționala masculină de polo pe apă a României va întâlni sâmbătă, 30 iulie, la Tg.Mureș, formația similară a Slovaciei, într-un meci amical. Partida se va desfășura în bazinul olimpic din cadrul Complexului... Citeste mai mult »
bazinul-olimpic-de-inot-din-tg-mures-va-fi-deschis-publicului

Bazinul olimpic de înot din Tg Mureș va fi deschis publicului

Astfel, pe 1 august bazinul va găzdui, în prezența ministrului sportului, Eduard Nowak, prima competiție a arenei cu câteva curse de înot, înot sincron și polo, programată la ora 10,00. Iar de... Citeste mai mult »
investitii-regio-pentru-comunitatile-defavorizate-din-tg-mures-si-sf.-gheorghe

Investiții REGIO pentru comunitățile defavorizate din Tg. Mureș și Sf. Gheorghe

Programele inițiate în intervalul 2014-2020 vizează construirea de locuințe sociale, școli, dispensare, săli de servire a mesei, centre de zi pentru copii și servicii de informare și consiliere pentru adulti. Pentru municipiul... Citeste mai mult »
cursa-de-24-ore-de-mountain-bike-si-alergare-la-tg.mures

Cursă de 24 ore de mountain bike și alergare la Tg.Mureș

Asociația Mureș Runners organizează, în zilele de 30 și 31 iulie, la Platoul Cornești, din Tg.Mureș, evenimentul “Mureș 24H”. Este o cursă de mountain bike și de alergare de anduranță, ce va... Citeste mai mult »
aplicatia-uber-disponibila-si-la-tg.-mures

Aplicația Uber disponibilă și la Tg. Mureș

Aplicația Uber a devenit disponibilă începând de săptămâna trecută și în mun. Tg. Mureș. Potrivit unui comunicat al companiei, Tg.Mureș este al 19-lea oraș românesc în care apare acest operator de ridesharing.... Citeste mai mult »
joi,-termen-scadent-de-plata-al-taxei-de-salubritate-in-tg.-mures

Joi, termen scadent de plată al taxei de salubritate în Tg. Mureș

Administrația locală oferă o bonificație de 10% pentru cei care achită integral taxa specială de salubritate pentru întregul an, până la al doilea termen trimestrial scadent, adică 30 iunie. Taxa este de... Citeste mai mult »
operator-nou-de-salubritate-stradala-la-tg.-mures

Operator nou de salubritate stradală la Tg. Mureș

O firmă din Cluj Napoca va prelua din 30 iunie activitatea de curățenie stradală din Tg.Mureș. Contractul semnat la finele lunii trecute cu municipalitatea prevede plăți de peste 9,7 milioane de lei... Citeste mai mult »
problemele-companiilor-aeriene-din-europa-nu-par-sa-afecteze-charterele-din-tg.-mures

Problemele companiilor aeriene din Europa nu par să afecteze charterele din Tg. Mureș

Nici un zbor din Târgu Mureș nu a fost restricționat din cauza creșterii infecțiilor cu coronavirus în anumite țări europene, iar, la această dată, nici o țară nu mai solicită certificat Covid... Citeste mai mult »