cand-ajunge-noua-varianta-de-vaccin-anti-covid-in-romania?!-anuntul-ministrului-sanatatii

Când ajunge noua variantă de vaccin anti-COVID în România?! Anunțul ministrului Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat ieri că este foarte posibil ca în luna octombrie România să intre în posesia vaccinului anti-COVID-19 adaptat tulpinilor care circulă în prezent. El a adăugat că,... Citeste mai mult »
nu-toti-medicii-de-familie-mureseni-vor-sa-vaccineze-anti-covid

Nu toți medicii de familie mureșeni vor să vaccineze anti-covid

Pentru că au tot mai multe sarcini impuse de autoritățile sanitare, numeroase consultații și nu pot oferi un circuit special la cabinet, unii medici de familie mureșeni refuză să vaccineze împotriva Covid.... Citeste mai mult »
autoritatile-sanitare-americane-au-recomandat-vaccinurile-impotriva-covid-19-de-la-pfizer-si-moderna-pentru-copiii-mici

Autorităţile sanitare americane au recomandat vaccinurile împotriva COVID-19 de la Pfizer şi Moderna pentru copiii mici

     Statele Unite devin astfel prima ţară care face posibile injecţii cu aceste două seruri cu ARN mesager începând cu vârsta de şase luni.      Decizia a fost salutată de... Citeste mai mult »
rafila:-fiecare-stat-membru-ue-va-primi-o-cantitate-de-vaccin-impotriva-variolei

Rafila: Fiecare stat membru UE va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei

     Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, azi, că fiecare stat membru al Uniunii Europene va primi o cantitate de vaccin împotriva variolei, iar România a solicitat iniţial 1.000 de doze... Citeste mai mult »
persoanele-din-sfantu-gheorghe,-vaccinate-anti-covid,-pot-solicita-tichetele-de-masaPersoanele din Sfântu Gheorghe, vaccinate anti-COVID, pot solicita tichetele de masăAvând în vedere faptul că din luna aprilie activitatea majorităţii centrelor de vaccinare din judeţ a fost suspendată, şi ţinând cont de faptul că o parte dintre persoanele vaccinate anti-COVID care aveau... Citeste mai mult »
scade-intensitatea-actualului-val-al-pandemiei

Scade intensitatea actualului val al pandemiei

Scade intensitatea actualului val pandemic, însă numărul cazurilor de covid confirmate zilnic rămâne la un nivel ridicat. Aproximativ 15.300 de persoane nou-diagnosticate au fost raportate ieri, iar numărul pacienţilor din spitale a... Citeste mai mult »
in-atentia-ludusenilor-vaccinati

În atenția ludușenilor vaccinați

Vești bune pentru ludușenii vaccinați. Persoanele care s-au vaccinat în perioada 27 octombrie 2021 – 28 ianuarie 2022 cu doza a doua de vaccin Pfizer, respectiv prima doză de vaccin Johnson la... Citeste mai mult »
o-noua-transa-de-vaccin-de-la-pfizer-biontech-soseste-in-tara

O nouă tranşă de vaccin de la Pfizer BioNTech soseşte în ţară

O nouă tranşă de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care constă în 216.000 doze de vaccin pediatric pentru grupa de vârstă 5-11 ani şi 871.650 doze destinate populaţiei eligibile +12 ani,... Citeste mai mult »
epidemiologul-adriana-pistol:-este-bine-sa-ne-vaccinam-copiii

Epidemiologul Adriana Pistol: este bine să ne vaccinăm copiii

Epidemiologul Adriana Pistol crede că am putea face primii pași spre normalitate și spune că este bine să ne vaccinăm copii pentru că vor fi protejați împotriva formelor agresive de Covid, conform... Citeste mai mult »
biontech-si-pfizer-vor-dezvolta-un-vaccin-impotriva-zonei-zoster

BioNTech şi Pfizer vor dezvolta un vaccin împotriva zonei zoster

Primul vaccin împotriva zonei zoster care va avea la bază tehnologia ARN mesager The post BioNTech şi Pfizer vor dezvolta un vaccin împotriva zonei zoster appeared first on Realitatea de Mureș. Aceasta... Citeste mai mult »