Eveniment

26 septembrie – Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere

Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara, în colaborare cu Primăria municipiului Sighişoara și Asociația AUM, au promovat în cadrul ,,Săptămânii mobilității europene – Ziua fără mașini”, proiectul EDWARD – Ziua europeană fără decedați în accidente rutiere.

Pe str.1 Decembrie 1918 din Sighişoara au fost organizate duminică activităţi educative, recreative dedicate mobilității ce au constat în competiții sportive, la care au participat aproximativ 150 de persoane.

Poliţiştii sighişoreni le-au reamintit celor prezenţi principalele reguli de circulație privind pietonii, recomandări adresate participanților la traficul rutier cu privire la un comportament responsabil în trafic și au împărţit flayere cu mesajul ,,ALEGE VIAŢA,,.

Prin ,,Ziua Europeană fără persoane decedate în accidente rutiere”, se urmărește conștientizarea tuturor categoriilor de participanți la traficul rutier cu privire la riscurile și consecințele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație.

Bianca Tomuț

The post 26 septembrie – Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 26 septembrie – Ziua Europeană fără decedați în accidente rutiere

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button