Eveniment

Colegiul Național ”Unirea” din Târgu Mureș a primit astăzi distincția ”Nicolae Iorga” pentru rezultate deosebite

Aceasta a fost acordată în cadrul festivității de absolvire a claselor a XII-a. Evenimentul a reunit la Sala Polivalentă din Târgu Mureș sute de elevi, părinți, bunici și profesori, iar emoțiile au fost pe măsură.
Absolvenții au privit cu optimism spre viitor, chiar dacă acum se pregătesc să treacă un mare hop, bacalaureatul.

Cei mai mulți știu ce facultate vor să urmeze și se gândesc cu responsabilitate la munca pe care trebuie să o depună în perioada următoare:


Mama uneia dintre premiantele de astăzi a recunoscut că la testele și examenele fetiței nu a avut atâtea emoții ca astăzi, când a văzut-o absolventă de liceu:

Nu pot să zic că e greu să ai copilul la un liceu de top, atât timp cât vezi bunăvoință și din partea lui. Trebuie să-l îndrumi și să îi spui că asta e bine și asta nu, și e foarte important ca și copilul să înțeleagă acest lucru. Nu am avut niciodată emoții pentru ea, indiferent de ce concursuri și examene era vorba, dar acum a fost ceva mai aparte.

La festivitatea de absolvire de astăzi a fost prezent și secretarul de stat în Ministerul Educației Naționale, Florian Lixandru, care a acordat Colegiului distincția ”Nicolae Iorga” pentru rezultate deosebite.

Raluca Creţ

The post Colegiul Național ”Unirea” din Târgu Mureș a primit astăzi distincția ”Nicolae Iorga” pentru rezultate deosebite appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Colegiul Național ”Unirea” din Târgu Mureș a primit astăzi distincția ”Nicolae Iorga” pentru rezultate deosebite

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button