Eveniment

Harghita: Unul dintre fiii preşedintelui FRC, Eduard Novak, rănit de o maşină în timp ce se afla la antrenament

Unul dintre fiii preşedintelui Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a fost rănit într-un accident rutier, în timp ce se afla la un antrenament de ciclism, în prezent fiind internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc cu multiple contuzii şi un genunchi imobilizat.

Eduard Novak a declarat pentru AGERPRES, că accidentul s-a produs în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se pregătea pentru o competiţie naţională alături de sora sa. Copiii era protejaţi din spate de o maşină, condusă de bunicul lor. La un moment dat, un autoturism a pătruns pe contrasens şi l-a lovit în plin pe băiat.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că vina pare că aparţine şoferului care a pătruns pe contrasens, în cauză fiind deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

The post Harghita: Unul dintre fiii preşedintelui FRC, Eduard Novak, rănit de o maşină în timp ce se afla la antrenament appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Harghita: Unul dintre fiii preşedintelui FRC, Eduard Novak, rănit de o maşină în timp ce se afla la antrenament

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button