Eveniment

Învățați secretele toaletajului canin la un nou workshop în Târgu Mureș

V-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu patrupedul dumneavoastră dupa ce îl lăsați la groomer (toaletare canină)? De ce durează atât de mult? Doriți să aveți un cățeluș ca de pluș, dar nu reușiti să-i întretineți blănița?

În 3 august de la ora 15.00 puteți afla multe secrete din culisele cosmeticii canine la Cabinetul Veterinar Petkit Pro de pe strada Papiu Ilarian, nr. 23C.

„Ce vom învăța? Cum, cât și la ce intervale se periează corect un patruped, care sunt ustensilele de care avem nevoie, procedura corectă de îmbăiere, alegerea șamponului potrivit în funcție de rasă si blană, modalități de uscare în cazul câinilor anxioși, frecvența și tăierea corectă a unghiilor și îngrijirea urechilor. Având o experiența de peste 6 ani în domeniu și peste 3 ani de experință ca lector și formator pentru cosmetică canină, vă invit să învățăm împreună cum să îngrijim corect patrupedele noastre”, au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Pentru mai multe informații, puteți trimite un mesaj pe pagina de Facebook a cabinetului.

Locurile sunt limitate, iar taxa de participare este de 100 lei.

Post-ul Învățați secretele toaletajului canin la un nou workshop în Târgu Mureș apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Învățați secretele toaletajului canin la un nou workshop în Târgu Mureș

Credit autor: Elena.Polearus.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button