Eveniment

Patronul spiritual al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe, omagiat de Sfinții Constantin și Elena

Elevii si profesorii de la Liceul Tehnologic “Constantin Brâncusi” din Sfântu Gheorghe au participat, azi, la o serie de manifestari organizate în memoria sculptorului Constantin Brâncusi, asistând, printre altele, la o prezentare a vietii si activitatii artistice a acestuia, precum si la o slujba de pomenire.
Pe parcursul zilei, au fost organizate si ateliere de creatie, concursuri si expozitii, dar si o “parada a coafurilor, prezentare de decoratiuni florale pentru evenimente si de deserturi pentru mese festive, dar si o demonstratie de sculpturi în fructe și legume.
Acesta este al 17-lea an în care Constantin Brâncusi este omagiat la Sfântu Gheorghe de ziua Sfintilor Constantin si Elena.

The post Patronul spiritual al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe, omagiat de Sfinții Constantin și Elena appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Patronul spiritual al Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe, omagiat de Sfinții Constantin și Elena

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button