Eveniment

UPDATE Accident cu 20 victime în jud. Vâlcea. A fost declanșat Codul Roșu

UPDATE ora 17,55:

Planul Roşu pentru accidentul de la Câineni a fost dezactivat; circulaţia pe DN 7, reluată pe ambele sensuri.

********
UPDATE ora 17,10: Elicopterul SMURD solicitat la accidentul de pe DN 7, pe Valea Oltului

Autorităţile din Vâlcea au solicitat un elicopter SMURD pentru una din cele 13 victime ale accidentului din această după-amiază, de la Câineni, când un microbuz cu 19 persoane la bord s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului după ce s-a izbit de un autoturism. Sunt 21de persoane implicate în accident, 19 din microbuz şi două din autoturism. Potrivit ISU Vâlcea, în stare gravă este o femeie cu traumatism abdominal şi de coloană, celelalte 12 persoane fiind triate de personalul medical aflat la locul accidentului şi transportate la unităţi sanitare din apropiere.

Autorităţile din Vâlcea au declanşat Planul roşu de intervenţie pentru gestionarea situaţiei din zonă, fiind trimise mai multe ambulanţe atât de la Vâlcea, cât şi de la Sibiu, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare. Traficul rutier în zonă a fost blocat total.

********
UPDATE ora 16,00: Accident cu 21 victime în jud. Vâlcea. A fost declanșat Codul Roșu

Autoritățile din Vâlcea au declanșat Codul Roșu de intervenție, ca urmare a unui accident de circulație, care a avut loc în urma cu aproximativ o oră (15,00) la Râul Vadului, comuna Câineni, pe DN7. Ciculația rutieră pe Valea Oltului se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, conform Infotrafic. Din primele informații, 21 de persoane, 19 în microbuz si 2 într-un autoturism au fost implicate în acest accident.

Toate peroanele implicate sunt conştiente şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului. Pentru gestionarea situaţiei au acţionat patru ambulanţe SMURD, şapte ambulanţe SAJ, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi două echipaje de descarcerare.

Totodată, în sprijinul resurselor alocate la nivelul judeţului Vâlcea au intervenit şi două ambulanţe de la SAJ Sibiu, două ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple din cadrul ISU Sibiu

********

Autoritățile din Vâlcea au declanșat Codul Roșu de intervenție, ca urmare a unui accident de circulație, care a avut loc în urma cu aproximativ o oră (15,00) la Râul Vadului, pe DN7. Ciculația rutieră pe Valea Oltului se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ, conform Infotrafic. Din primele informații, 20 de persoane, 18 în microbuz și 2 într-un autoturism au fost implicate în acest accident.

Potrivit martorilor oculari, impactul s-a produs ca urmare a intrării autoturismului pe sensul de mers al microbuzului. Deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate starea victimelor.

The post UPDATE Accident cu 20 victime în jud. Vâlcea. A fost declanșat Codul Roșu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE Accident cu 20 victime în jud. Vâlcea. A fost declanșat Codul Roșu

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button