Denisa Maria Moldovan, şefă de promoţie la Şcoala Postliceală “Dimitrie Cantemir”: „Consider că pot să ajut și îmi doresc să ajut”

denisa maria moldovan sefa de promotie la scoala postliceala dimitrie cantemir consider ca pot sa ajut si imi doresc sa ajut

Festivitatea de absolvire a Școlii Postliceale ,,Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureș a avut loc miercuri, 26 iunie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu-Mureş. A 19-a promoție de Asistenți Medicali Generaliști a Școlii Postliceale „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş  ne-a oferit ocazia de a o invita pe şefa de promoţie 2019, Denisa Maria Moldovan, să ne răspundă la câteva întrebări despre evoluţia sa şcolară şi profesională.

Reporter: Ce v-a determinat să alegeți specializarea Asistent Medical Generalist?

Denisa Maria Moldovan: Mi-am ales acest profil deoarece doresc să ajut oameni, atât printr-o vorbă bună, cât și prin profesia aceasta. Vulnerabilitatea oamenilor mă motivează să persist în studiile mele, pentru a ajunge în cele din urmă să pot oferi o mână de ajutor atât profesional, cât și spiritual.

Rep.: Care este cheia succesului dumneavoastră, luând în calcul faptul că sunteți șefă de promoție?

D.M.M.: Consider că repetiția, munca intensă și dedicarea stau la baza cheii succesului. Eu, de exemplu, am stat peste program la orele de practică deoarece sunt foarte pasionată.

Rep.: Care sunt planurile dumneavoastră de viitor?

D.M.M.: Doresc să profesez în țară deoarece știu că țara are nevoie de o îmbunătățire în acest sistem, iar eu consider că pot să ajut și îmi doresc să ajut.

A consemnat Bianca SĂLĂGEAN

Post-ul Denisa Maria Moldovan, şefă de promoţie la Şcoala Postliceală “Dimitrie Cantemir”: „Consider că pot să ajut și îmi doresc să ajut” apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Denisa Maria Moldovan, şefă de promoţie la Şcoala Postliceală “Dimitrie Cantemir”: „Consider că pot să ajut și îmi doresc să ajut”

Credit autor: redactia.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.