Învățământ

Premii pentru elevii artiști din Luduş

Ministerul Educației Naționale a organizat în luna mai Concursul național de fotografie „Trasee în alb-negru și color” destinat elevilor de gimnaziu.

Prezenți la Bârlad, elevii din Luduș s-au numărat printre laureații acestei ediții. Elevii profesorului Adrian Olaru de la Școala Gimnazială nr. 1 Luduș au fost distinși pentru talentul și pasiunea lor cu opt premii I, un premiu II și trei „mențiuni”: Denisa Otvos, Diana Găbudean și Talida Rusu câte două premii I, Sonia Moldovan un premiu I și un premiu II, Ilinca Oltean-Petria un premiu I și o „mențiune” și Vlad Gornic – două „mențiuni”.

În același concurs național, elevii profesoarei Lorena Olaru de la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” Luduș au primit trei premii I, Alexia Diana Mărginean, Maria Cercel și Christiana Hățăgan, două premii II, Alexa Bianca Petrea și Andreea Furdui, trei premii III, Alexa Bianca Petrea, Alexandra Chețan și Roxana Daria Olaru și o „mențiune”, Alexia Diana Mărginean.

Toți elevii au primit diplome și felicitări pentru performanța realizată.

Ioan A. BORGOVAN

 

Post-ul Premii pentru elevii artiști din Luduş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premii pentru elevii artiști din Luduş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button