Învățământ

Premii pentru elevii clasei a II-a din Solovăstru

Sfârșitul anului școlar 2018-2019 a venit cu multe bucurii și pentru elevii din clasa a II-a de la Școala Gimnazială Solovăstru, îndrumați de doamna profesor pentru învățământ primar Mihaela Chirteș.

În cadrul festivității de încheiere a anului școlar, au fost premiați pentru rezultatele foarte bune la învățătură elevii: Cherecheș Alexia Lăcrămioara, Fola Alexandra Maria, Nagy Maria Sidonia, Șerbănați Andrada Maria, Pescăruș Alexandra Petronela, Murșa Alex, Moldovan David Augustin și Matyas Nicholas Patrick.

Pe parcursul întregului an școlar, elevii clasei a II-a au participat la diferite concursuri la nivel regional, național și chiar internațional. Efortul lor a fost răsplătit cu premii după meritul fiecăruia. La prima ediție a Concursului național „Amintiri din copilărie”, elevele Cherecheș Alexia Lăcrămioara, Fola Alexandra Maria, Nagy Sidonia Maria și Șerbănați Andrada Maria au obținut premiul I. La același concurs, elevii Pescăruș Alexandra Petronela, Jianu Eliza și Murșa Alex au obținut mențiuni. La ediția a II-a a Concursului Național „Amintiri din copilărie”, au participat elevii Șerbănați Andrada Maria – premiul I, Fola Alexandra Maria – premiul I, Chrecheș Alexia Lăcrămioara – premiul I și Moldovan David Augustin, care a obținut mențiune.

Un alt concurs la care elevii din clasa a II-a au obținut rezultate deosebite este Concursul „Micii Olimpici”. La prima ediție a acestui concurs, s-au remarcat elevii Fola Alexandra Maria – premiul I, Șerbănați Andrada Maria – premiul I, Cherecheș Alexia Maria – premiul I.

La ediția a II a Concursului „Micii olimpici”, au obținut premii elevii Cherecheș Alexia Maria – premiul I, Nagy Maria Sidonia – premiul I, Fola Alexandra Maria – premiul I, Șerbănați Andrada Maria – premiul I, Moldovan David Augustin – premiul al II-lea, Pescăruș Alexandra Petronela – premiul al III-lea și Murșa Alex – mențiune.

Pentru a dovedi că sunt și artiști, elevii clasei a II-a au participat și la concursul „Vestitorii bucuriei Învierii”, la care Cherecheș Alexia Lăcrămioara a obținut premiul al II-lea. De asemenea, Șerbănați Andrada Maria a obținut diploma de participare la Concursul internațional de creație „Ion Creangă în școlile noastre”.

Rezultatele deosebite obținute de acești elevi pe parcursul întregului an școlar se datorează atât efortului susținut pe care aceștia l-au depus, cât și faptului că au participat la proiectul „After School Civitas”. Acest proiect a fost inițiat de Mihaela Chirteș, profesor pentru învățământ primar și președinte al Asociației Civitas-Împreună pentru comunitate și Adrian Ganea, preot la Parohia Ortodoxă Română Solovăstru și vicepreședinte al aceleiași asociații. În cadrul acestui proiect, peste 70 de elevi din clasele primare ale Școlii Gimnaziale Solovăstru și structura Jabenița au beneficiat gratuit  de îndrumare și supraveghere în efectuarea temelor pentru acasă. Proiectul „After School Civitas” a fost desfășurat în parteneriat cu  Primăria și Consiliul Local Solovăstru și cu Școala Gimnazială Solovăstru.

Felicitări tuturor premianților și vacanță plăcută!

(Redacţia)

Post-ul Premii pentru elevii clasei a II-a din Solovăstru apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Premii pentru elevii clasei a II-a din Solovăstru

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button