26 posturi de procuror și judecător disponibile

26-posturi-de-procuror-si-judecator-disponibile

Vineri, 15 martie, în numărul 280 din Monitorul Oficial a fost publicată lista posturilor vacante de procuror la parchetele pe lângă judecătorii, un total de 228 la nivel național.

Astfel, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureș are în total 11 posturi disponibile împărțite în mai multe zone. Parchetele de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureș, Judecătoria Sighișoara, Judecătoria Reghin și Judecătoria Odorheiu Secuiesc au câte 2 posturi disponbile fiecare. Parchetele de lângă judecătoriile Miercurea-Ciuc, Toplița și Gheorgheni au câte 1 post fiecare.

A fost publicată de asemenea și lista posturilor vacante de judecător la judecător, posturi alocate pentru repartzarea judecătorilor stagiari. Astfel, Judecătoria Târgu-Mureș are 9 locuri disponibile, Judecătoria Sighișoara 1 post disponibil, Judecătoria Luduș 2 posturi, Judecătoria Reghin 2 posturi, iar Judecătoria Târnăveni 1 post. Judecătoriile din Miecrurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc, Toplița și Gheorgheni au 7 posturi disponibile în total.

Post-ul 26 posturi de procuror și judecător disponibile apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: 26 posturi de procuror și judecător disponibile

Credit autor: Elena.Polearus.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.