Justiție

Anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, în urma apelurilor la 112 ale unei tinere care reclama că este şicanată în trafic

Este anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea după ce în spaţiul public a apărut înregistrarea unor apeluri făcute de o tânără care reclama că este şicanată în trafic şi căreia i s-a răspuns că nu există în zonă niciun echipaj de poliţie care să o ajute.
La fel ca în cazul Caracal, instituţiile se învinovăţesc reciproc. Poliţia Vrancea susţine că dispecerul de la 112 i-ar fi spus tinerei că nu sunt echipaje de poliţie disponibile, variantă respinsă de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care gestionează numărul unic de urgenţă 112.

Cătălina Murariu, purtător de cuvânt a Poliţiei Vrancea: Din cele constatate până în prezent a rezultat faptul că dispeceratul 112 şi dispecerul care era de serviciu la acel moment a apreciat că nu există o stare de pericol iminent, în condiţiile în care apelanta se afla la domiciliu, iar echipajul de poliţie arondat zonei respective se afla la o intervenţie privind sesizarea unei posibile fapte de violenţă domestică asupra unui minor de şase ani.

The post Anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, în urma apelurilor la 112 ale unei tinere care reclama că este şicanată în trafic appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Anchetă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea, în urma apelurilor la 112 ale unei tinere care reclama că este şicanată în trafic

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button