Justiție

Fostul director al Aeroportului Transilvania cere executarea în instanță a drepturilor care i se cuvin

Ștefan Petru Runcan a câștigat unul din cele cinci procese intentate de actuala conducere a aeroportului pentru pagube constatate de Curtea de Conturi în anul 2013.

Instanța i-a dat dreptate lui Runcan, iar potrivit sentinței judecătorești acesta are dreptul la repunerea în drepturi ca director general, dar și la plata despăgubirilor până la repunerea în drepturi.

Suma ce trebuie să i se achite lunar este de 9 mii de lei, a precizat, pentru Radio Tg.Mureș, Ștefan Petru Runcan:


Runcan susține că se simte hărțuit de actualul președinte al Consiliului de administrație al aeroportului, Peti Andras, care i-a intentat cinci procese.

El mai spune că există 32 de acțiuni intentate de Peti împotriva unor foști și actuali angajați, dar și împotriva unor societăți comerciale care aveau contracte cu aeroportul, pentru recuperarea pagubelor consemnate de raportul Curții de conturi.

Contactat de Radio Tg.Mureș, directorul Aeroportului Transilvania Tg.Mureș, Peti Andras a refuzat să comenteze declarațiile lui Runcan, spunând că așteaptă raportul comisiei CJ Mureș care investighează situația creată.

Ștefan Petru Runcan a fost director al Aeroportului Transilvania în perioada 1992-2012

Valeriu Russu

The post Fostul director al Aeroportului Transilvania cere executarea în instanță a drepturilor care i se cuvin appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Fostul director al Aeroportului Transilvania cere executarea în instanță a drepturilor care i se cuvin

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button