Justiție

Procurorul Cristian Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu

Procurorul Cristian Popescu din Caracal, care nu a intrat până la ora 6:00 dimineaţa în casa lui Gheorghe Dincă, a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu, potrivit unor surse judiciare.

Magistratul s-a prezentat, în această dimineaţă, la sediul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, însoţit de avocat. El a fost audiat timp de aproximativ o oră şi a refuzat să facă declaraţii, la intrarea sau la ieşirea de la Parchet.

Tot azi, în sediul Secţiei speciale au fost citaţi pentru audieri mai multi poliţişti, printre care şi Violeta Mirea – soţia fostului şef al Poliţiei din Caracal, care a fost şi ea pusă sub acuzare pentru abuz în serviciu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal şi care nu le-ar fi permis agenţilor de poliţie să încalce mandatul de percheziţie şi să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcţie .

The post Procurorul Cristian Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Procurorul Cristian Popescu a fost pus sub acuzare pentru abuz în serviciu

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button