Justiție

Tribunalul Mureș și Judecătoria Tg. Mureș se mută temporar

De la 1 octombrie, secțiile civilă și contencios administrativ ale Tribunalului Mureș se vor muta pe B-dul 1 Decembrie 1918 în incinta unui hotel, iar secția penală a Judecătoriei Tg.Mureș și a Tribunalului Mureș vor funcționa provizoriu într-o clădire din str. Gh.Doja, în zona Autogării Voiajor.

Președintele Tribunalului Mureș, Veronia Szasz, a explicat că procedura de mutare a acestor instanțe a început în urmă cu o lună, când a expirat contractul de închiriere pe care ele îl aveau în clădirile aparținând Curții de Apel Tg. Mureș:

Tribunalul Mureș, secția Civilă precum și secția de Contencios administrativ și Fiscal, urmează a funcționa începând din data de 1 octombrie în sediul provizoriu din strada 1 Dedembrie 1918 nr 250-254. Pentru cetățenii care au afaceri judiciare la secțiile penale al Tribunalului Mureș și Judecătoriei Tg. Mureș, aceste două secții își vor desfășura activitatea începând din data de 2 octombrie în sediul provizoriu din strada Gh. Doja nr 143.

Președintele Tribunalului Mureș, Veronica Szasz, a asigurat că justițiabilii nu vor avea de suferit în urma acestor mutări de sedii, datorată lucrărilor de reabilitare a corpurilor de clădiri din zona străzilor Justiției și Bolyai.
Cetățenii își pot lua toate informațiile necesare pe portalul just.ro.

Valeriu Russu

The post Tribunalul Mureș și Judecătoria Tg. Mureș se mută temporar appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Tribunalul Mureș și Judecătoria Tg. Mureș se mută temporar

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button