FELICITARI! Echipa feminina a României a castigat Campionatul European de tenis de masa!

felicitari!-echipa-feminina-a-romaniei-a-castigat-campionatul-european-de-tenis-de-masa!
Echipa feminină a României a câștigat, duminică, finala Campionatelor Europene de tenis de masă pe echipe de la Nantes (Franţa), după ce a învins formaţia Portugaliei cu scorul de 3-0. Punctele victoriei au fost aduse de mureșeanca Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro și Elizabeta Samara.
  • România are cinci titluri de campioană europeană la tenis de masă pe echipe, la feminin, în 1992, 2002, 2005, 2017 și 2019.
  • Lotul României a fost format din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu și Irina Ciobanu.
  • Echipa antrenată de Viorel Filimon a pierdut un singur meci pe tot parcursul competiției (Daniela Dodean Monteiro a fost învinsă de Qian Li din Polonia, în semifinale, scor 3-0).

„E frumos să îți aperi trofeul, e un sentiment minunat să fii cea mai bună echipă din Europa”, a declarat Elizabeta Samara , după victoria în fața Portugaliei

„Abia aşteptăm ca peste doi ani, la Cluj, să fim din nou campioane europene”, a spus Dodean.

„Suntem cea mai bună echipă din Europa şi ar fi extraordinar să reuşim din nou această performanţă la Cluj”, a afirmat și Bernadette Szocs.

Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: FELICITARI! Echipa feminina a României a castigat Campionatul European de tenis de masa!

Credit autor: ms.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.