Taste of AWAKE – Noua experiență senzorială la AWAKE3

taste of awake noua experienta senzoriala la awake3

Taste of AWAKE este o selecție atent curatoriată de specialități culinare și băuturi, gusturi și ingrediente diverse, pentru toate gusturile. De asemenea, Taste of AWAKE va fi 100% sustenabil, fără utilizarea de tacâmuri de plastic de unică folosință.

Line-up-ul de preparate și băuturi este mai jos. Sunteți invitați într-o călătorie fantezistă și gustoasă. Mai multe nume și gusturi vor fi anunțate în curând.

DUMAS VAN: Culoare și gust în viața ta! Primul food truck din România cu rețete tex-mex.

HOT DOG SECUIESC: Sărbătoarea mancării cu ingrediente locale, cârnați speciali și toppinguri delicioase. Un favorit al gurmanzilor și iubitorilor de calitate.

ForGo: Preparate gustoase, fine și aromatizante, folosind ingrediente proaspete pregătite de bucătari zâmbitori.

CHEESE UP: Rețete simple, dar delicioase, care vor aduce un zâmbet instant de satisfacție. Cu pâine crocantă care ține impreună o branză topită fierbinte.

CAMIONETTA: Pizza napolitană nu este doar un fel de mâncare, este un mod de a trăi, o poveste a unor generații de producători de pizzaiolos, mozzarella sau pomodori. Fiecare ingredient spune povestea unui producător pasionat din regiunea Campania.

CODFATHER: Cel mai bun mix fish & chips.

CIRCUS PUB: Un loc al poveștilor cu mâncare apetisantă.

D’JAMON: Un food truck născut din pasiunea și dorința de a împărtăși cultura gastronomică iberică și a preparatelor însoțite de jamon.

GRAND PAN D’OR: Un concept de pregătire a sandwich-urilor direct în fața clientului și de folosire a unui sistem Raclette pentru topirea brânzei.

YUMMY: Clătite mari și pufoase în combinații surprinzătoare, mereu proaspete.

ZOBUIAN: O afacere de familie, condusă de bucătarul de patiserie Ciprian Zobuian, de asemenea un brand cunoscut pe piața patiseriei din București. Cannoli și Profiterol realizate de specialiști pentru cei cu un gust rafinat.

I, BUBBLE WAFFLE: Gustări memorabile, reinterpretate cu ingrediente locale.

BETTY ICE: Ingredientele cele mai bune și de cea mai înaltă calitate: ciocolată belgiană, fructe luate din pădurile luxuriante ale Bucovinei, pastă de fistic, unt de caramel și multe alte delicii.

J’AI BISTROT: Încă din prima zi de viață, un loc cu oameni frumoși și pasionați.

THE OFFICE: De 18 ani The Office Pub – Clubul Presei este locul în care cei cu spirit liber se simt ca acasă. Pubul cu cel mai longeviv karaoke, singurul open-mic săptămânal, gazdă a peste 300 de concerte live.

SHOTERIA: Shoteria este primul shotbar din România care te pregătește cu adevărat pentru viața de noapte – stația de alcoolizare – și care te pune pe picioare după petrecere – stația de reabilitare.

BRUNO WINE BAR: O introducere în particularitătile vinurilor de pe 4 continente, plus o selecție de brânzeturi și gustări fine în combinații perfect echilibrate.

SUBMARINE: Barul submarin al orașului Cluj-Napoca.

AWAKE este primul și cel mai așteptat festival boutique din România. Inspirat din inima Ardealului, AWAKE are loc pe spectaculosul domeniu Teleki din Gornești, Mureș. În 2019, evenimentul se desfășoară timp de 4 zile, între 15 și 18 august. Inovator și multidisciplinar, AWAKE este construit pe alchimia dintre muzică, arte vizuale, workshop-uri și speakeri inspiraționali, cinema și teatru în aer liber, biblioteca de la umbra platanilor seculari. Un fenomen cultural într-un spațiu artistic complet, o experiență intensă, vibrantă și contemporană. Tema festivalului AWAKE3 este BohemianBlast, un manifesto dedicat minților libere, creative și boeme.

Post-ul Taste of AWAKE – Noua experiență senzorială la AWAKE3 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Taste of AWAKE – Noua experiență senzorială la AWAKE3

Credit autor: Andrei Vornicu.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.