Politică

Iohannis: Raportul GRECO – ‘un nou cartonaş roşu’ pentru guvernul PSD-ALDE

Raportul GRECO publicat marţi este ‘un nou cartonaş roşu’ pentru guvernul PSD-ALDE, a declarat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

Concluziile celor două rapoarte ale grupului statelor împotriva corupției arată încă o dată multiplele prejudicii aduse de guvernarea PSD-ALDE în ultimii doi ani prin modificarea legilor justitiei și a legislației penale, a subliniat președintele.

Potrivit lui Iohannis, este extrem de îngrijorător că din cauza propriilor interese ale actualei guvernări România continuă să se afle în atenția organismelor europene. Procesul de legiferare în România nu s-a îmbunătățit, consultările publice și transparența continuă să fie practic ignorate de actuala majoritate, constanta în activitatea guvernului fiind adoptarea de ordonanță de urgență în domenii importante, a spus președintele cu referire la raportul GRECO, solicitând Guvernului adoptarea unuiu act normativ.

Până acum, ‘PSD-ALDE a ignorat toate aceste avertismente care arată că direcţia în care vor ei să îndrepte România este greşită’, a punctat şeful statului în discursul său.

The post Iohannis: Raportul GRECO – ‘un nou cartonaş roşu’ pentru guvernul PSD-ALDE appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Iohannis: Raportul GRECO – ‘un nou cartonaş roşu’ pentru guvernul PSD-ALDE

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button