Politică

Klaus Iohannis a trimis în scris refuzul său cu privire la remanierea guvernamentală

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis astăzi în scris refuzul său cu privire la remanierea guvernamentală propusă de PSD luna trecută.

Şeful statului a apreciat că aceasta nu aduce nimic nou şi a criticat din nou Partidul Social Democrat, spunând că a produs cea mai proastă guvernare de după 1989:

Înainte de Sfintele Sărbători de Paște, mi-au propus pesediștii o remaniere a acestui guvern. Nu pentru a face guvernarea mai bună, nu vă faceți iluzii. S-au certat ei între ei, găștile, acolo, în interiorul PSD-ului, și au venit cu trei propuneri: Nicolicea, Florea și Brăiloiu. Şi le-am spus atunci că nu sunt de acord cu această remaniere, fiindcă nu aduce nimic nou, nu aduce nimic bun și nu este făcută pentru a guverna mai bine.

Premierul Viorica Dăncilă atrage atenţia că blocarea guvernului nu este un lucru care să aducă plus-valoare:

Eu cred că ceea ce ţine de această ţară din punct de vedere instituţional, fie că vorbim de preşedinţie, de guvern, de parlament, trebuie să fie o prioritate pentru noi. Şi faptul că încerci să blochezi guvernul nu este un lucru care să aducă plus-valoare. Eu cred că trebuie să dăm la o parte interesul electoral şi să acţionăm cu mai multă responsabilitate pentru România şi pentru români.

The post Klaus Iohannis a trimis în scris refuzul său cu privire la remanierea guvernamentală appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Klaus Iohannis a trimis în scris refuzul său cu privire la remanierea guvernamentală

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button