Politică

O secție din Sighișoara nu a predat încă procesele verbale de la vot

Biroul Electoral Județean Mureș nu a validat până la această oră rezultatele scrutinului de ieri deoarece nu au fost introduse în sistem toate datele de la secțiile din județ, deși rezultatele au fost transmise în sistemul electronic.
La fiecare scrutin mai există secții care greșesc întocmirea proceselor verbale și întârzie predarea lor, însă de data aceasta aproape un sfert dintre ele au avut probleme, a precizat pentru Radio Târgu-Mureș președintele BEJ Mureș, jud. Bereczki Francisc:

Acum preluăm ultimele două secții, de fapt, așteptăm să vină de la Sighișoara. Una mai trebuie să vină și se pare că trebuie să așteptăm după ea. La fiecare scrutin avem câte o secție după care așteptăm. Întârzie pentru că greșesc la întocmirea proceselor verbale. Din 568 de secții am avut peste 100, deci aproape un sfert din secții cu procesele verbale cu necorelări, cu erori. Au necesita modificare, asta însemnând emitere de decizii de către Biroul Electoral. Procedura s-a cam schimbat față de dățile trecute și de asta. Nu știu, probabil că li s-a părut foarte complicat.

Cea mai mică prezență la urne în județul Mureș a fost în localitatea Deaj cu 20,78% , în timp ce la Sovata au fost prezenți la urne peste 140% dintre alegători.

Cristina Bulbescu

The post O secție din Sighișoara nu a predat încă procesele verbale de la vot appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: O secție din Sighișoara nu a predat încă procesele verbale de la vot

Credit autor: MIRELA ROTAR.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button