Politică

Reuniți în conferința județeană a organizației mureșene, pesediștii au spus și lucruri trăsnite

Conferința județeană a PSD Mureș a adus și numeroase vorbe de duh, exprimate cu dezinvolutură de la tribuna întâlnirii social democraților. Redacția www.realitateademures.net a făcut o selecție a celor mai spumoase fragmente din intervențiile pesediștilor mureșeni și ale invitaților de la centru.

Viorica Vasilica Dăncilă, președinte PSD Mureș: „Trebuie să aducem alături de noi pe cei care tresară când aud imnul național”

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Suntem oameni de stânga toți, nu există om care să nu fie de stânga. Chiar și cei care sunt de dreapta, sunt de stânga”.

Maria Precup, președinte executiv PSD Mureș: “Deși ni s-a spus ciuma roșie, trebuie să respectăm această culoare, pentru că roșul este sângele lui Isus Cristos”.

Eugen Teodorovici, președinte executiv PSD: „Nici noi mai de la sud, mitici fiind noi, nu uităm de românii din Centrul țării”

Vasile Gliga, președinte PSD Mureș: “De ce trebuie PSD să aibă candidat propriu la Președinția României? Pentru că oare ce ar face Fărăgăul care are tot timpul 55%? Cum o să-i învețe cineva pe rromii de acolo să voteze altceva decât cei trei trandafiri?”

Lucreția Cadar, primarul comunei Deda: “În Deda, avem un iluminat public mai frumos decât pe marile bulevarde ale Bucureștiului“

Ovidiu Oltean, primarul comunei Tăureni: “După ce va ajunge la putere, Dreapta va trebui să stea 20 de ani să zugrăvească ceea ce a făcut PSD-ul”

 

The post Reuniți în conferința județeană a organizației mureșene, pesediștii au spus și lucruri trăsnite appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Reuniți în conferința județeană a organizației mureșene, pesediștii au spus și lucruri trăsnite

Credit autor: Bogdan Brad.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button