PoliticăRomania in primul rand

Klaus Iohannis: „Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai!”

600 de liberali mureșeni au fost astăzi alături de liderii PNL și de Președintele României

În Piața Victoriei din București, PNL a organizat cel mai mare miting de la începutul campaniilor pentru europarlamentare și pentru referendumul pe justiție. În fața a peste 50.000 de participanți, Klaus Iohannis, președintele României, și liderii PNL au dat mesajele cele mai puternice pentru  viitorul european al României.

Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș a spus că:

plec din București, alături de cea mai valoaroasă echipă politică din județul Mureș. Acum, PNL Mureș este mai puternic și mai determinat decât oricând. Sute de mii de liberali ducem, din acest moment, mesajul pentru 26 mai, către milioane de români. Facem istorie!

La rândul său, Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș a declarat că:

am pus astăzi  Târgu Mureșul în primul rând, așa cum o vom face cu proiectele orașului, din 26 mai, în România și în Europa. Echipa PNL Târgu Mureș s-a încărcat cu energie, iar în 26 mai votăm PNL și spunem DA la Referendum!

Klaus Iohannis a fost invitat de liderii PNL să vorbească la finalul mitingului din Piața Victoriei. În timpul discursului lui Iohannis, participanții la miting au desfășurat un steag uriaș al Uniunii Europene.

S-au cocoțat în vârful statului infractorii, nu ca să rezolve problemele României, nu ca să-i ajute pe români. Ca să se ajute ei pe ei. Rușine! Și fiindcă așa nu se mai poate, dragi români, fiindcă așa nu se mai poate, vă chem eu, Președintele României, la vot la referendum! Dați un răspuns, ferm, clar, puternic acestei guvernări PSD-iste eșuate. Eliberați România! Vă aștept pe toți la vot pe 26 mai. Pentru România, pentru viitorul României, la vot!

Klaus Iohannis a avut cuvinte de apreciere la adresa echipei de lideri și candidați PNL la europarlamentare:

Cea mai tare echipă, cu cei mai buni candidați! Eu personal sunt convins că ei vor câștiga alegerile împreună cu voi (…)  Și pentru ca să fim bine reprezentați în Europa, avem nevoie de această echipă puternică, care va câștiga europarlamentarele!

 

Candidatul de pe locul întâi al listei PNL pentru europarlamentare, Rareș Bogdan, a spus că pe 26 mai “este vremea să eliberăm România”. 

Socialiștii lui Dragnea se ocupă doar de drepturile infractorilor și pușcăriașilor. Au abandonat oamenii cinstiți și ne explică cât de rău o duc infractorii. 16.200 de deținuți eliberați înainte de termen. Dar noi le transmitem clar: în democrație, hoții stau la pușcărie!

Rareș Bogdan le-a transmis românilor că PNL vrea să construiască, să facă ceea ce PSD nu a făcut.

“Vrem ca românii să nu mai plece peste granițe, vrem să îi aducem înapoi acasă pe cei plecați”. 

 

Comandat de Partidul Național Liberal – PNL, cod unic mandatar financiar: 41190007

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button