Politică

UPDATE: USR își stabilește azi candidatul la alegerile prezidențiale

UPDATE ora 17,00: Dan Barna a fost ales candidat USR la alegerile prezidenţiale de la toamnă

Cei peste 500 de delegaţi la Congresul USR l-au validat sâmbătă pe preşedintele formaţiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.
În intervenția sa, Dan Barna a declarat că obiectivul formațiunii va fi de a transforma România într-o țară în care copiii și tinerii vor să trăiască și cei plecați vor să se întoarcă.

USR m-a votat să reprezint acest partid şi vom vedea care este rezultatul şi propunerile din Alianţă pentru poziţia de candidat la preşedinţia României a declarat Dan Barna.
Potrivit liderului „USR, cu certitudine Alianţa USR-PLUS va avea un candidat unic la preşedinţia României”.

********

Uniunea Salvaţi România s-a reunit astăzi în Congres, la Bucureşti, pentru a-şi desemna candidatul la alegerile prezidenţiale.

La eveniment participă aproximativ 500 de delegați din întreaga țară. În competiția internă pentru desemnarea candidatului formațiunii la alegerile prezidențiale s-au înscris președintele USR, Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu și alți doi membri ai partidului: Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu. Aceștia își prezintă platforma program și apoi se va da votul.

Tot astăzi, prin votul delegațiilor, se va modifica și statutul USR.

Principala schimbare este aceea că președintele partidului va fi ales prin votul direct al tuturor membrilor formațiunii.

The post UPDATE: USR își stabilește azi candidatul la alegerile prezidențiale appeared first on Radio Romania Targu Mures.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: UPDATE: USR își stabilește azi candidatul la alegerile prezidențiale

Credit autor: Corina Muntean.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button