Vasile Gliga este nemulțumit de alianța PSD cu UDMR, din județul Mureș

vasile gliga este nemultumit de alianta psd cu udmr din judetul mures

Președintele PSD Mureș, Vasile Gliga a amintit, în raportul de activitate prezentat la Conferința Județeană a social democraților că, „în ciuda realizărilor” din județul Mureș, alianța cu UDMR-ul s-a întors împotriva PSD-ului. “Era nevoie de o majoritate și am apelat la UDMR, deși, să stiți doamna prim ministru, că toate concesiile pe care le-am făcut UDMR-ului au fost folosite de opoziție împotriva noastră”, a spus Vasile Gliga.

Președintele PSD Mureș, Vasile Gliga consideră că, “în ciuda succeselor guvernării PSD-ALDE din județul Mureș, la alegerile europarlamentare din 2016, ura a fost mai importantă decât realizările”.

În raportul de activitate prezentat la Conferința Județeană PSD Mureș, Vasile Gliga a aminitit că, în mandatul său, este “prima dată când PSD are viceprimar în Târgu Mureș. PSD a realizat în Târgu Mureș ceea ce și-a propus, în proporție de 100%”.

Printre “realizările PSD la nivelul județului Mureș” Gliga a amintit “modernizarea Aeroportului Internațional “Transilvania” și circuitul Transivania Motor Ring”.

Președintele PSD Mureș a spus că “Târgu Mureșul este conectat direct cu Europa, prin Autostrada Transilvania, dar trebuie să amintim și tunelul de la Daneș pentru calea ferată de mare viteză și centurile Târgu Mureșului și Reghinului, care sunt scoase la licitație.”

 

 

The post Vasile Gliga este nemulțumit de alianța PSD cu UDMR, din județul Mureș appeared first on Realitatea de Mureș.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Vasile Gliga este nemulțumit de alianța PSD cu UDMR, din județul Mureș

Credit autor: Bogdan Brad.

Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.