Sănătate

Conferință Națională de Fiziopatologie, la Târgu-Mureş

Societatea Română de Fiziopatologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu-Mureș, organizează, în perioada 4 – 7 septembrie 2019, la Târgu-Mureș, cea de-a 11-a Conferință Națională de Fiziopatologie.

Potrivit organizatorilor, principalele subiecte științifice ale acestei conferințe sunt: fiziopatologia bolilor cardiovasculare, fiziopatologia bolilor metabolice și nutriționale, fiziopatologia cancerului, varia.

„Programul științific include conferințe, simpozioane, mese rotunde, prezentări orale și e-postere. Subiectele propuse sunt de mare interes atât pentru cercetarea fundamentală, cât și pentru fiziopatologia clinică. O noutate la ediția din acest an este reprezentată de secțiunea specială dedicată studenților masteranzi și doctoranzi. Limbile oficiale ale conferinței sunt engleză și română”, a transmis prof. univ. dr. Ovidiu S. Cotoi, președintele Conferinței și președintele Societății Române de Fiziopatologie, citat de Blogul UMFSt Târgu-Mureș.

Informații suplimentare se pot obține accesând site-ul oficial al evenimentului: https://srfp2019ms.medevents.ro/.

(Redacţia)

 

Post-ul Conferință Națională de Fiziopatologie, la Târgu-Mureş apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.


Aceasta stire este preluata.

Sursa articolului: Conferință Națională de Fiziopatologie, la Târgu-Mureş

Credit autor: redactia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button